Media

Η «Μεγάλη εικόνα» κάνει πρεμιέρα απόψε στο Mega με μια συζήτηση για το κόστος ζωής και τις αντοχές της κοινωνίας

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι αναλύουν τις εξελίξεις,
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά την έκτακτη μετάδοση τον Σεπτέμβριο, με αφορμή τη 90η ΔΕΘ, η «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη παίρνει τη μόνιμη θέση της στην ενημέρωση του MEGA. Το αυξημένο κόστος διαβίωσης, οι προκλήσεις στην εξωτερική πολιτική και η ευμετάβλητη πολιτική σκακιέρα θα συζητηθούν στην πρεμιέρα.

Απόψε, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2026 στις 23:40, η εκπομπή, με οικοδέσποινα τη Νίκη Λυμπεράκη, ξεκινά με μια συζήτηση για τα ζητήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και για όσα επηρεάζουν τις πολιτικές και γεωπολιτικές εξελίξεις.

Η ακρίβεια στην αντλία και στο ράφι εξακολουθεί να πιέζει τα νοικοκυριά, θέτοντας στο προσκήνιο το κόστος ζωής και τις αντοχές της κοινωνίας. Την ίδια στιγμή, οι εύθραυστες ελληνοτουρκικές σχέσεις διατηρούν την ένταση στο διπλωματικό πεδίο, ενώ το ρευστό πολιτικό σκηνικό διαμορφώνει νέα δεδομένα στον δρόμο για τις κάλπες.

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι συναντούν τη Νίκη Λυμπεράκη στη «Μεγάλη εικόνα» και αναλύουν τις εξελίξεις, καταθέτουν τις απόψεις τους και φωτίζουν τις διαφορετικές πλευρές της επικαιρότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
First Dates: Χαμός ανάμεσα σε Ισαβέλλα και Ηλία – «Κοιτούσες τη σερβιτόρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με πρόσβαλες»
Επεισοδιακή κατάληξη είχε το ραντεβού της 59χρονης Ισαβέλλας με τον 64χρονο Ηλία στο First Dates - Η παίκτρια ξέσπασε μπροστά στην κάμερα, κατηγορώντας τον συνοδό της ότι φλέρταρε με τα μάτια τη σερβιτόρα αντί να ασχολείται μαζί της
First Dates: Χαμός ανάμεσα σε Ισαβέλλα και Ηλία – «Κοιτούσες τη σερβιτόρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με πρόσβαλες»