Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Έκπληκτοι Σάκης και Μαριαλένα με τους Amigos – «Είχαν κάνει κάποια συμφωνία για εμάς;»

Survivor: Έκπληκτοι Σάκης και Μαριαλένα με τους Amigos – «Είχαν κάνει κάποια συμφωνία για εμάς;»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor με τους Amigos συζήτησαν ο Σάκης κι η Μαριαλένα και προσπάθησαν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους με την στάση τους.

Η Μαριαλένα ανέφερε αρχικά: “Οι Amigos, οι φίλοι, η οικογένεια τι έγινε και τα διέλυσαν όλα; Ο Κόρο είπε διπλωμάτη τον Ηλία κι ο Ασημακόπουλος ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους.

Αλλά ο Ασημακόπουλος άφησε να υπονοηθεί ότι συζήτησαν κάτι για εμάς κι ο Ηλίας δεν το τήρησε. Άρα είπαν και κανόνισαν κάτι, ο Ηλίας δεν τήρησε την συμφωνία τους επειδή ήρθε σε εμάς και στράβωσαν οι άλλοι. Έκαναν συμφωνία να μη μας προσεγγίσουν ποτέ;

Ο Ηλίας αθέτησε την υπόσχεσή του και μας πλησίασε κι ο Ασημακόπουλος δεν ήθελε να το συνεχίσει. Δεν τους συνέφερε να το συνεχίσουν.

Το ξέραμε ότι οι Amigos είναι ψέμα, λυκοφιλία για να μην αλληλοψηφίζονται στα συμβούλια. Ο Κόρο είπε ότι αν με χαλά κάτι είτε σε φιλία είτε σε σχέση, το σταματώ και δεν θα χαλάσω την διάθεσή μου.

Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ηλίας νιώθει ο αδικημένος της υπόθεσης αλλά έχει κάνει κάτι πίσω από όλα αυτά και δίκιο έχει ο Κόρο.

Του προσάπτουν κατηγορίες για το αγώνισμα που έχασε αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει παιχτεί. Έτσι θεωρώ.”

Ο Σάκης Κατσούλης απόρησε, που δεν συζήτησαν τα θέματά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις