Media

Survivor – Έλενα Κρεμλίδου: Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ήθελα να αυτοκτονήσω», λέει η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου έδωσε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικές της φωτογραφίες.

«Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη.

Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε στη συνέχεια: «Με κάλεσαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό.

Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες».

«Η οικογένειά μου πάντα με στηρίζει, πόσω μάλλον τώρα. Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση.

Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα», είπε κλείνοντας η Έλενα Κρεμλίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Είναι οριστικό: Κλείδωσε κι επίσημα η Ζήνα Κουτσελίνη στην πρωινή ζώνη του STAR
Η μετακόμιση της Ζήνας σε πιο πρωινή ζώνη από αυτήν που μεταδίδεται τώρα η εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναμένεται να προκαλέσει αλλαγές και στο υπόλοιπο μεσημεριανό κυρίως πρόγραμμα του STAR
Η Ζήνα Κουτσελίνη
Γιατί ρε πατέρα: Ο Μιχαήλος επιστρέφει τη Βιβή στο σπίτι του και συμφωνούν να ξεχάσουν μια για πάντα όσα έγιναν
Μια πρόταση γάμου, μια επιστροφή από τη Σαντορίνη, μια εξομολόγηση δύο αδερφών που δε γνωρίστηκαν ποτέ και μια κατάθεση ψυχής ενός πατέρα θα δώσουν οριστικό φινάλε στην ιστορία
Γιατί ρε πατέρα – επόμενο επεισόδιο: Ο Μιχαήλος επιστρέφει τη Βιβή στο σπίτι του και συμφωνούν να ξεχάσουν μια για πάντα όσα έγιναν