Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Επεισοδιακή νύχτα για τον Απόστολο Ρουβά – Ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του 

Survivor: Επεισοδιακή νύχτα για τον Απόστολο Ρουβά – Ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του 

Ένα ιδιαίτερα επεισοδιακό βράδυ είχε η ομάδα των Διάσημων στο Survivor, αφού δέχθηκαν επισκέψεις στην καλύβα τους από κάποιους ζωηρούς ποντικούς. Μάλιστα ένας από αυτούς, βρέθηκε στο πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά

«Τελικά ξέρε τι ήταν αυτό που ξύπνησε τη νύχτα; Ποντίκια! Και μάλιστα ένα ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού είχε ξημερώσει, στην κάμερα του Survivor. «Πάλι καλά, Παναγία μου, που δεν έπεσε στο δικό μου γιατί το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιο το είχα στο τσεπάκι μου», πρόσθεσε. 

«Τώρα που ξημέρωσε δεν πρέπει να είναι καν μέσα ή και μέσα να είναι μπορεί να μην κουνιούνται καν! Έγινε χαμός το βράδυ από τα ποντίκια! Εγώ ξύπνησα γιατί με ακούμπησε κάτι στο κεφάλι αλλά αυτό που ένιωσα δεν ήταν αράχνη. Πετάγομαι και με χτύπησε το ποντίκι στο κεφάλι! Κάποια στιγμή μετά άκουγα που σκαρφάλωνε και περπάταγε μέσα στη σκεπή» είπε ο Απόστολος Ρουβάς στον Άρη Σοϊλέδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Εμ, Survivor δεν θέλαμε; Έτσι είναι εδώ… Ποντίκια, ταραντούλες, σαύρες, φίδια και όλα τα καλά» πρόσθεσε με χιούμορ το μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor!

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Media Τελευταίες ειδήσεις