Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Κατέρρευσε ο Σάκης Κατσούλης – Τι αλλάζει τώρα στο παιχνίδι

Survivor: Κατέρρευσε ο Σάκης Κατσούλης – Τι αλλάζει τώρα στο παιχνίδι

Απίστευτες ανατροπές στο Survivor. Το παιχνίδι επιβίωσης έχει ακόμη δρόμο, και η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου αλλάζει πολλά στην παραλία.

Αλλάζουν οι ισορρροπίες στο Survivor. Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου κάνει τον Σάκη Κατσούλη να καταρρεύσει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor, που θα προβληθεί την Κυριακή 6/6.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου, ο 30χρονος επιχειρηματίας λυγίζει, σκεπτόμενος τα όσα έχει ζήσει με τον τραγουδιστή. Στο πλευρό του-φυσικά- η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που επίσης συγκινείται.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα Καλύβα πανηγυρίζουν με την αποχώρηση.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής:

Τι αλλάζει στο παιχνίδι

Μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται από αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21.00 στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης! Το Survivor ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα.

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες.

Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις