Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υποψήφιος για αποχώρηση

Η νίκη για τους Διάσημους δεν ήρθε και έτσι η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κλήθηκε να επιλέξει υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor. Και αυτός είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor ανέδειξε νικητές τους Μαχητές και ηττημένους τους Διάσημους, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι εκείνος που επιλέχθηκε από τους συμπαίκτες του για να είναι υποψήφιος.

Στο Συμβούλιο του νησιού επικράτησε πανδαιμόνιο με τις ατάκες φωτιά του Βαλάντη αλλά κι άλλων παικτών για το φιλί ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη κι όπως φάνηκε, το κλίμα στην ομάδα είναι κάθε άλλο παρά καλό.

Από την προηγούμενη εβδομάδα παρέμειναν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έπρεπε να ψηφιστεί ο επόμενος παίκτης της ομάδας. Στην ψηφοφορία άλλοι ψήφισαν αγωνιστικά κι άλλοι στάθηκαν σε συμπεριφορές για να πάρουν την απόφασή τους.

Ο παίκτης που τελικά θα μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor μαζί με τους υπόλοιπους τρεις είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Μάλιστα ήταν ορισμένοι συμπαίκτες του στάθηκαν στο γεγονός ότι ο ίδιος στήριξε την Μυριέλλα κι από ότι φάνηκε τελικά «την πλήρωσε».

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ότι κατανοεί την απόφαση των συμπαικτών του, αφού τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη. 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις