Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor spoiler: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Survivor spoiler: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor All Star με τις δυο ομάδες να διαλύονται και νέες να δημιουργούνται μετά το έκτακτο αποψινό (26.03.2023) Συμβούλιο του νησιού.

«Οι ομάδες που ξέρατε ανήκουν στο παρελθόν, η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί», λέει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor All Star, με τους παίκτες να μένουν άναυδοι από τις εξελίξεις!

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε παύουν να υπάρχουν όπως τους γνωρίσαμε.

Οι νέες ομάδες «σπάνε»… κολλητούς αλλά ενώνουν το ζευγάρι του Survivor All Star, αφού πλέον Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι στην ίδια ομάδα!

Τη σύνθεση των δύο νέων ομάδων αποκάλυψε την Παρασκευή το «Πρωινό μας».

Κόκκινοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Αφού δημιουργηθούν οι νέες ομάδες, θα γίνει και ο πρώτος αγώνας ασυλίας.

Οι δύο ομάδες, λοιπόν, με τις νέες τους συνθέσεις, μπαίνουν στο στίβο μάχης και θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να αποφύγουν την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα φαίνεται πως θα υπάρχει ακόμη ένας καυγάς μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση!

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που παίρνουν τη νίκη.

Ως εκ τούτου, οι Μπλε οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που σύμφωνα πάντα με τα spoilers είναι η Ελευθερία Ελευθερίου.

   

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις