Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου σε κοινές διακοπές

Survivor: Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου σε κοινές διακοπές

Λίγα μόλις 24ωρα πριν τον τελικό του Survivor, ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν τους τηλεθεατές για την σχέση και τους καυγάδες τους κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, δείχνει να επανασυνδέεται. Ο Σπύρος Μαρτίκας και το γνωστό μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου αμέσως μετά την πρόσφατη επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο που βρίσκεται σε εξέλιξη το παιχνίδι Survivor, όχι απλά συναντήθηκαν αλλά όπως φαίνεται ξαναζωντάνεψε το ερωτικό τους ειδύλλιο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας  και η Βρισηίδα Ανδριώτου  που έγιναν ζευγάρι, κατά τη συμμετοχή τους στο Survivor, διέψευσαν τελικά, όσους έλεγαν πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας που πήγε να τη βρει στη Θεσσαλονίκη όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, τελικά πήγαν και μαζί διακοπές.

Ο  φαρμακοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές κοινές τους φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην παραλία καθώς και τα τρυφερά τους ενσταντανέ. 

Το κλίμα μεταξύ τους φαίνεται  ρομαντικό, με το ζευγάρι να είναι συνέχεια αγκαλιά, ενώ δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και δημόσια φιλιά.

Στη δε λεζάντα της ανάρτησής του, ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε: «Ποτέ μη μετανιώσεις για κάτι που σε έκανε να χαμογελάσεις».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spiros Martikas (@spirosmartikas)

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδρειώτου ζουν ξένοιαστες στιγμές στις κοινές τους διακοπές.  

Media Τελευταίες ειδήσεις