Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης μεγάλος νικητής

Survivor Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης μεγάλος νικητής

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τον Ηλία Μπόγδανο στον τελικό του Survivor και κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σήμερα, μετά από περίπου 6,5 μήνες, το “ταξίδι” του Survivor έφτασε στο τέλος του με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Το Survivor ολοκληρώθηκε απόψε, με τον φαντασμαγορικό τελικό του στο Γαλάτσι, όπου ο Σάκης επιβεβαίωσε όλα τα προγνωστικά και… ήπιε νερό από την πηγή.

Για να φτάσουμε σήμερα στον μεγάλο τελικό του Survivor συνέβησαν πολλά και για την ακρίβεια πάρα πολλά. Έξι μήνες σχεδόν κράτησε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και όσο περνούσε ο καιρός τόσο μεγάλωνε η αγωνία του κόσμου για τον αποψινό τελικό.

Την Κυριακή 4 Ιουλίου, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκλείστηκαν στον ημιτελικό, ενώ ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος πήραν την πρόκριση για τον αποψινό μεγάλο τελικό.

Σήμερα, λοιπόν, ήταν η μεγάλη μέρα! Αυτό που περίμεναν όλοι! Ο μεγάλος τελικός του Survivor.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος οι δύο φιναλίστ βρίσκονταν στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Λιανό, ενώ οι πρώην συμπαίκτες τους τοποθετήθηκαν στις κερκίδες. Μόλις ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος βγήκαν στη σκηνή, επικράτησε χαμός από τον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Βεϊκου.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι απουσίες από τον τελικό, καθώς εκτός από τους Τζέιμς Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, σήμερα απουσίαζαν επίσης οι Άννα Μαρία Βέλλη, Αγγελική Λάμπρη και Νίκος Μπάρτζης.

Λίγα λεπτά μετά τη 01:15, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις