Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Survivor: «Υπάρχει κάποιος στη μπλε ομάδα που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο»

Survivor: «Υπάρχει κάποιος στη μπλε ομάδα που είναι πρωταθλητής στο κλέψιμο»

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου στο Survivor».

Στην πιο δύσκολη στιγμή της στο Survivor αναφέρθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη, στην ενότητα “10 και να καίνε” της εκπομπής “Love it”, ενώ χαρακτήρισε “πρωταθλητή” στην… κλεψιά έναν παίκτη από τη μπλε ομάδα.

«Στεναχωρήθηκα με κάποια πράγματα που είχε πει η Μαριαλένα στα κιου της και δεν τα γνώριζα. Η Μαριαλένα αποχώρησε από την παρέα γιατί ενημερώθηκε τι συμβαίνει έξω. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσω εάν θα ακούσω την καρδιά μου ή θα παίξω με στρατηγική.

Ο Τζέιμς είναι ευφυία. Δεν θέλαμε να διώξουμε τον Σάκη. Ο Τζέιμς είπε στη φίλη του που του παραπονιόταν για τον Σάκη εάν θέλει να τον ψηφίσουμε. Με τον Τζέιμς και τον Νίκο μας έφεραν κοντά οι απόψεις μας», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Συγγνώμη εάν έκλεψα κάτι και από εδώ, είναι συνήθειο. Υπάρχει κάποιος που είναι “πρωταθλητής” στο κλέψιμο, αλλά δεν θέλω να τον πω. Είναι από τη μπλε ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος όταν τον παρακολουθείς περνάς καλά και γελάς.

Όταν ζεις μαζί του είναι πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος. Δεν θα χαιρετούσα τον Αλέξη Παππά αν τον έβλεπα στο δρόμο.

Μου κόστισε στο παιχνίδι η φιλία μου με τον Νίκο και τον Τζέιμς, αλλά και το ότι δεν έπαιξα στρατηγικά. Δεν έκλεβα στις μερίδες φαγητού, δεν είμαι ζυγαριά».

Media Τελευταίες ειδήσεις