Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

«The Boys»: Επιστρέφει με νέα spinoff σειρά – Στην Πόλη του Μεξικού τα γυρίσματα

«The Boys»: Επιστρέφει με νέα spinoff σειρά – Στην Πόλη του Μεξικού τα γυρίσματα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EPA / ΑΠΕ ΜΠΕ

To «The Boys» της Amazon επιστρέφει και υποδέχεται την δεύτερη spinoff σειρά του με τίτλο «The Boys: Mexico», σε σενάριο Γκάρετ Ντάνετ Αλκοσέρ (Gareth Dunnet-Alcocer), σύμφωνα με το Deadline.

Ο Ντιέγκο Λούνα (Diego Luna) και ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael García Bernal) θα αναλάβουν την παραγωγή, ενώ είναι θετικοί στο να εμφανιστούν στη νέα σειρά, που έκανε θραύση στην Amazon σε μικρότερους ρόλους, όπως ανέφεραν πηγές στο Deadline.

Βασισμένη στα κόμικς των Γκαρθ Ένις (Garth Ennis) και Ντάρικ Ρόμπερτσον (Darick Robertson), η νέα παραγωγή των Amazon MGM Studios και της Sony Pictures Television θα είναι στην ισπανική γλώσσα και θα γυριστεί στην Πόλη του Μεξικού.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες για το σενάριο προς το παρόν παραμένουν μυστικές.

Σημειώνεται ότι το «The Boys» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Amazon. Από το 2019 που έκανε πρεμιέρα βρίσκεται πάντα στις υψηλότερες θέσεις στον πίνακα της Nielsen ενώ έχει λάβει μέχρι σήμερα οκτώ υποψηφιότητες για Emmy.

Η κύρια σειρά μπαίνει στην τέταρτη σεζόν ύστερα από δύο spinoff που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Το «The Boys Presents: Diabolical» το 2022 και το «Gen V» που έκανε πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου και ήδη ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις