Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

The Chase: Έκαναν ρεκόρ με 14.100€, δάκρυσε η Μαρία Μπεκατώρου

The Chase: Έκαναν ρεκόρ με 14.100€, δάκρυσε η Μαρία Μπεκατώρου

Δυο παίκτες, ο Γιάννης και ο Σπύρος διεκδίκησαν και τελικά κέρδισαν 14.100 ευρώ, το υψηλότερο ποσό που έχει μοιραστεί σε τελικό του The Chase. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Για να φτάσουν στο ποσό των 14.100 ευρώ, οι δυο παίκτες του The Chase «λύγισαν» τον Αδέκαστο σε μια εντυπωσιακή καταδίωξη γνώσεων, με τη Μαρία Μπεκατώρου να μη συγκρατεί τελικά τα δάκρυα χαράς.

«Θα τρελαθώ, ρε παιδιά! Μπράβο σας! Θέλω να σας πω κάτι γιατί έτσι μου έρχεται και συγκινούμαι κάποιες φορές. Συγχαρητήρια εννοείται και στους 3 σας, ήταν ένας φανταστικός τελικός. Νομίζω ότι το νιώσατε όλοι σας. Ήσασταν καταπληκτικοί παίκτες», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τι ωραία! Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, το ήθελα τόσο πολύ…

Αδέκαστε, συγχαρητήρια και σε σας. Ζούμε δυνατές στιγμές εδώ», πρόσθεσε, με τον Αδέκαστο να δίνει τα συγχαρητήρια στους παίκτες και από τη δική του πλευρά.

«Κι εμείς χαρήκαμε παίξαμε. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία», ανέφερε ο Σπύρος.

 

«Σε καλή μεριά. Σήμερα δώσαμε στο Chase τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί. 14.100 ευρώ και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί δύο εξαιρετικοί παίκτες φεύγουν με αυτό το ποσό», τόνισε κλείνοντας η Μαρία Μπεκατώρου.

Media Τελευταίες ειδήσεις