Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

The Chase – Ηλίας Αλεξίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα με την υγεία του και τα τηλεπαιχνίδια

The Chase – Ηλίας Αλεξίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα με την υγεία του και τα τηλεπαιχνίδια

Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» Ηλίας Αλεξίου, ένας από τους chaser στο αγαπημένο παιχνίδι The Chase που προβάλλεται καθημερινά από το MEGA, βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

«Από μικρός διάβαζα συνέχεια. Είχα μία εγκυκλοπαίδεια, όταν τελείωνα τα μαθήματά μου και την ξεφύλλιζα», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

Στην ερώτηση αν έχει κουραστεί ποτέ λόγω των πολλών του γνώσεων που τον ρωτάνε συνέχεια διάφορα πράγματα ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά «η γνώση είναι σαν αγάπη, αν δεν την μοιράζεσαι, είναι σαν να μην υπάρχει».

Αναφορικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του MEGA σχολίασε: «Στο Chase η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχουμε είναι όταν εξηγούμε πράγματα. Kαι επίσης όταν πηγαίνουμε στα σχολεία και ρωτάμε τα παιδάκια ”τι θέλεις να γίνεις” και απαντάνε chaser».

«To 1994 έπαιξα το πρώτο παιχνίδι, ήταν το Mega Banca. Και γύρω στο 2005 σταμάτησα τα παιχνίδια. Μήνες ολόκληρους περνούσα τα απογεύματά μου σε στούντιο. Το αυτοκίνητο που κέρδισα στο Mega Banca το έδωσα στη γυναίκα μου. Τα άλλα χρήματα που κέρδισα πήγαν στο σπίτι, σε ανακαινίσεις», ανέφερε ο Ηλίας Αλεξίου.

Στο πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα που έχει κερδίσει μέσα από την παρουσία του στο παιχνίδι που προβάλλεται από το MEGA απάντησε ότι δεν είναι κάτι που τον έχει δυσκολέψει, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σχετικά με τα θέματα της υγείας του, ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «Είχα πρόβλημα κινητικό, από κάποια προβλήματα που κληρονόμησα από την άρση βαρών.

Ήρθε και μία αρθρίτιδα, το καλοκαίρι πέρασα μία κρίση, μου δημιούργησε πρόβλημα και μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να κατέβω κάτω από τα 100 κιλά. Έχουμε δρόμο ακόμα», ανέφερε ο Ηλίας Αλεξίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις