Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

The Mandalorian: Το νέο trailer της 3ης σεζόν που έρχεται την 1η Μαρτίου στο Disney+

The Mandalorian: Το νέο trailer της 3ης σεζόν που έρχεται την 1η Μαρτίου στο Disney+

Μέρα με τη μέρα μετρούν αντίστροφα οι fans της σειράς «The Mandalorian» για την πρεμιέρα της 3ης σεζόν στο Disney+.

Η δεύτερη σεζόν του «Mandalorian» τελείωσε το Δεκέμβριο του 2020 και από τότε η αναμονή για την επιτυχημένη σειρά της Disney+ είναι τεράστια.

Βεβαίως, είδαμε την ιστορία να εξελίσσεται και στο «Book of Boba Fett». Την 1η Μαρτίου θα έχουμε την 3 σεζόν της σειράς, με τη Disney να δημοσιεύει ένα νέο trailer, πιο «γεμάτο», μετά το teaser trailer που είχε δημοσιεύσει πριν 4 μήνες.

Σε αυτό ακούγεται να μιλά ο Mandalorian (Πέδρο Πασκάλ), προϊδεάζοντας για μια νέα επική σεζόν, η οποία θα κρίνει το μέλλον ίσως των Mandalorians. Υπενθυμίζεται πως ο Ντιν Τζάριν (Mandalorian) έχει το ιερό σπαθί αλλά και πως θα πρέπει να «εξαγνιστεί» για να επιστρέψει στο guild του, αφού παραβίασε τον κώδικα και έδειξε το προσωπό του. Οι εξελίξεις λοιπόν αναμένονται ραγδαίες.

Φυσικά στο trailer φαίνεται και ο Grogu, που όπως είδαμε στο Book of Boba Fett επανενώθηκε με τον Ντιν.

Σε δελτίο τύπου της η Disney αναφέρει πως «New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει το γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Μανταλόριαν θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Grogu συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους».

Εμείς απλά θα πούμε πως ανυπομονούμε!!

Media Τελευταίες ειδήσεις