Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

To Squid Game «σπάει ταμεία» και στο Υoutube – Ξεπέρασε σε προβολές το Game of Thrones

To Squid Game «σπάει ταμεία» και στο Υoutube – Ξεπέρασε σε προβολές το Game of Thrones

Το Squid Game καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αναδεικνύεται στην δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών. Η κορεατική δυστοπική σειρά κατάφερε μάλιστα να ξεπεράσει τις 17 δισεκατομμύρια views στο Youtube, αφήνοντας πίσω της το Game of Thrones.

Tο Squid Game – σύμφωνα με έρευνα που επικαλείται το περιοδικό Variety – κατάφερε μέσα σε οκτώ μόλις εβδομάδες να συγκεντρώσει πάνω από 17 δισεκατομμύρια views στο Youtube. Από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2022 λοιπόν είναι η δημοφιλέστερη σειρά και στο Youtube, 

«Στα δέκα χρόνια που εξετάζουμε το YouTube, δεν έχουμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε στο Variety ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης κοινού της εταιρείας που συγκέντρωσε τα δεδομένα. Η εταιρεία Vobile εντοπίζει και αναλύει τον τρόπο με τον οποίο διαμοιράζονται έργα πνευματικής ιδιοκτησίας και συν-χρησιμοποιούνται στον ψηφιακό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Game Of Thrones, που είχε οκτώ σεζόν και πάνω από μια δεκαετία στον κυβερνοχώρο, έχει συγκεντρώσει 16,9 δισεκατομμύρια views. Επίδοση την οποία το Squid Game κατάφερε να ξεπεράσει σε περίπου οκτώ εβδομάδες. 

Με πληροφορίες από Variety

Media Τελευταίες ειδήσεις