Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: Έπαθα αλλεργικό σοκ, ήμουν ένα τέρας

Την περιπέτεια υγείας που είχε χθες το βράδυ διηγήθηκε σήμερα (07.02.2024) το πρωί στο πάνελ της εκπομπής MEGA Καλημέρα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι υπέστη αλλεργικό σοκ! «Οριακά σας βλέπω» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στους συνεργάτες της.

«Οριακά σας βλέπω, αλλά δεν σας αισθάνομαι. Έχω τόση κορτιζόνη στο σώμα μου…

Έπαθα αλλεργικό σοκ χθες το βράδυ. Ήμουν ένα τέρας χθες, έπαθα εξάνθημα, πρήστηκα, είχα τρομερή φαγούρα και έτρεχα στα φαρμακεία», είπε αρχικά.

«Έχω φωτογραφίες, έχω δείξει πώς ήμουν, αλλά ντράπηκα να τις δημοσιοποιήσω στο γκρουπ», πρόσθεσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ελένη Χατζίδου: «Καταλαβαίνω ότι στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, δεν θέλουν τίποτα που να συνδέεται με την Ελένη Τσολάκη»
«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ήταν προσωπικές επιλογές της Ελένης Τσολάκη, που δεν ήταν εκεί, απομακρύνθηκαν από την εκπομπή», είπε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου
Ελένη Χατζίδου και Ελένη Τσολάκη
Γιώργος Λιάγκας: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν την απόλυσή μου, είμαι περήφανος για τη δουλειά μου
«Άνθρωποι πολύ πιο πάνω από εμένα στον ΑΝΤ1, δεχόντουσαν πολλά μηνύματα από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να σταματήσω την κριτική στην κυβέρνηση, στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη»
Γιώργος Λιάγκας 23