Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αφροδίτη Λιάντου: «Έπαθα σοκ όταν με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου»

Αφροδίτη Λιάντου: «Έπαθα σοκ όταν με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου»

«Στις αρχές με παρομοίαζαν με τη Μαρία την άσχημη», λέει η Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη Λιάντου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Ευσταθίου. Η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για το ρόλο της, τη σχέση της με τη μητέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Στο δρόμο με φωνάζουν Μυρτάλη. Γυρνάω, το έχω συνηθίσει. Θα μου πουν ότι τους αρέσει το σίριαλ και συμπάσχουν μαζί μου. Στην αρχή είχα κοινά στοιχεία με τη Μυρτάλη, αλλά σιγά – σιγά σκληραίνει γιατί έχει ζήσει πολλά. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, είναι λογικό να γίνεται απότομη κάποιες φορές, και πιο νευρική ίσως», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη Λιάντου είπε στη συνέχεια: «Ο Αντρέας Γεωργίου μου έκανε την πρόταση πριν ένα χρόνο. Με πήρε στις 11 το βράδυ, ήμουν έξω, και μου είπε πως θέλει να γίνω η πρωταγωνίστρια. Έπαθα σοκ. Στο πρώτο γύρισμα ήμουν με τον Liam και υπήρχε άγχος, αλλά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Στηρίξαμε ο ένας τον άλλο και δέσαμε αμέσως. Όταν είναι να κλάψω σκέφτομαι κάτι δυσάρεστο, τους έχω πεθάνει όλους».

Σχετικά με τις κριτικές που έχει δεχτεί, η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε: «Υπάρχουν κακές κριτικές που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν και αρνητικά σχόλια που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτά τα ακούω, τις πικρόχολες κριτικές τις αγνοώ, είναι χάσιμο χρόνο. Στις αρχές με παρομοίαζαν με τη Μαρία την άσχημη, γιατί μεταμφιεζόμουν».

Μιλώντας για το κίνημα metoo, η Αφροδίτη Λιάντου είπε ότι «είναι καλό που βγήκε ο κόσμος και μίλησε. Είναι καλό να μιλάμε και να μη φοβόμαστε. Αυτό προετοιμάζει και εμένα ψυχολογικά για πράγματα που μπορεί να έρθουν στη ζωή μου και να βρω τρόπο να τα αντιμετωπίσω σωστά. Δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά λεκτική βία έχω δεχτεί».

Η Αφροδίτη Λιάντου είπε για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια: «Στον καρπό μου έχω κάνει τατουάζ το όνομα της μαμάς μου και ένα τριαντάφυλλο, επειδή η μαμά μου με λέει τριανταφυλλένια. Εγώ το έχω σε κόκκινο και εκείνη σε γαλάζιο. Τη μητέρα μου τη θαυμάζω. Η σύγκριση είναι λίγο άσχημο να γίνεται γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά. Είμαστε καιρό μαζί με έναν άνθρωπο που δεν είναι του χώρου. Για τις ερωτικές σκηνές, ο σύντροφός μου έκανε καιρό να ανεχτεί κάποια πράγματα, αλλά πλέον καταλαβαίνει ότι είναι μέρος της δουλειάς μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις