Τετάρτη, 29 Μαΐ
25oC Αθήνα

Αγγελική Ηλιάδη: Ήταν άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης

Αγγελική Ηλιάδη: Ήταν άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Εδώ και πολλά χρόνια σκέφτομαι να κατέβω στις εκλογές», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ.

Η τραγουδίστρια απάντησε για το λόγο που πήρε την απόφαση να πει το ναι στην πρόταση που της έγινε, ενώ σχολίασε και τη δήλωση του Ηλία Μαμαλάκη για τη Βέφα Αλεξιάδου.

«Εδώ και πολλά χρόνια σκέφτομαι να κατέβω στις εκλογές. Μου έγινε τώρα η πρόταση από το ΛΑΟΣ και το δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Εγώ είμαι μια Ελληνίδα πολίτης και σαν Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω, γιατί νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας.

Και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων αυτής της χώρας. Νομίζω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα, που βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

   

Η Αγγελική Ηλιάδη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήταν άκομψο αυτό που είπε ο κύριος Μαμαλάκης».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, σε δηλώσεις του χθες (23.04.2024) στην εκπομπή Πρωινό είπε για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε.

Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;».

Media Τελευταίες ειδήσεις