Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγγελική Λάμπρη: Θα σκότωνα άνθρωπο αν κάποιος πείραζε την κόρη μου

Αγγελική Λάμπρη: Θα σκότωνα άνθρωπο αν κάποιος πείραζε την κόρη μου

“Δεν το χωράει το μυαλό μου! Αν πειράξει κάποιος έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της μπορεί και να τον σκοτώσω” δήλωσε η Αγγελική Λάμπρη.

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στο Πρωινό μας και στη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού. Η ηθοποιός μίλησε για το λόγο που απείχε τηλεοπτικά και για όλες τις εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας με το Me Too.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Λάμπρη εξομολογήθηκε πως «μετά το Survivor, μετά το metoo, μετά από όλα αυτά ήθελα λίγο την ησυχία μου.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω το επάγγελμα αλλά ίσως σε κάποια άλλα κορίτσια να τους συνέβη αυτό ή να το παράτησαν. Γιατί δεν αντιμετωπίζουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο αυτό που βιώνουμε. Έχω ακούσει περιπτώσεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που βίωσα εγώ αυτό που βίωσα, υπήρχαν κορίτσια που έκαναν πολλά χρόνια να το ξεπεράσουν, έκαναν ψυχοθεραπεία και σταμάτησαν την δουλειά».

«Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν είχα πρόταση για την τηλεόραση αλλά γενικώς είναι η αλήθεια πως ήμουν λίγο εξαφανισμένη. Δεν σήκωνα πολύ τα τηλέφωνα».

«Με την κόρη μου χτυπάς το αδύνατο σημείο μου. Αν ποτέ στη ζωή μου συνέβαινε κάτι και πείραζε κάποιος το παιδί μου, νομίζω ότι θα μπορούσα να σκοτώσω.

Θα γινόμουν μια τρελή και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Πραγματικά είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου! Δεν το χωράει το μυαλό μου!

Αν πειράξει κάποιος έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της μπορεί και να τον σκοτώσω. Τέλος. Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που λέω αλλά δεν με ενδιαφέρει» πρόσθεσε η Αγγελική Λάμπρη στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις