Media

Αγγελική Νικολούλη: Η συγκίνησή της στο πρώτο «Φως στο τούνελ» της χρονιάς – «32 χρόνια και συνεχίζουμε»

Με ένα βίντεο αφιερωμένο στις 48 δολοφονίες που «φώτισε» η εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια, έγινε το ξεκίνημα της φετινής σεζόν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σα να μην πέρασε μια μέρα. Κι όμως μετράμε τα 31 χρόνια που έφυγαν και εγκαινιάζουμε αυτή τη νύχτα την 32η τηλεοπτική χρονιά μας» είπε στην έναρξη της εκπομπής «Φως στο τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από τη συχνότητα του Mega, το βράδυ της Παρασκευής (16/10/26).

Η Αγγελική Νικολούλη αφού ευχαρίστησε το κοινό και τους ανθρώπους της εκπομπής, προλόγισε «ένα βίντεο για να θυμηθούμε τις 48 δολοφονίες που βοήθησε το «Φως στο Τούνελ» για να φωτιστούν όλα αυτά τα χρόνια».

Αμέσως μετά το βίντεο, η Αγγελική Νικολούλη είπε στην κάμερα ότι «κάθε φορά που το βλέπω πραγματικά συγκινούμαι, γιατί ήταν άνθρωποι, ήταν ψυχούλες, ανάμεσά τους και παιδιά που χάθηκαν άδικα».

«Με τον μεγάλο αγώνα της εκπομπής και με τη δική σας βοήθεια, οι οικογένειες πήραν την απάντηση, είδαν και τη δικαίωση. 32 χρόνια και συνεχίζουμε την έρευνα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Κίμπερλι Γκιλφόιλ, Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός