Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγγελος Διονυσίου: Ευτυχώς ο Στράτος δεν έζησε να την δει να πεθαίνει

Άγγελος Διονυσίου: Ευτυχώς ο Στράτος δεν έζησε να την δει να πεθαίνει

Καθηλώνει ο Άγγελος Διονυσίου με τα λόγια για τον αείμνηστο πατέρα του, Στράτο.

Στην καλλιτεχνική και προσωπική διαδρομή, όπως και το άδοξο φινάλε, του αείμνηστου πατέρα του, Στράτου αναφέρθηκε ο Άγγελος Διονυσίου όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4μαζί με τα δυο του αδέλφια.

«Στην κηδεία του πατέρα μας είχαν έρθει δύο κυρίες και είπαν στη μαμά ότι 4 οικογένειες, οι δύο δικές τους και άλλες δύο, τις συντηρούσε ο Στράτος. Τα σχολεία τους, τις ανάγκες του σπιτιού τους, τα νοίκια. Αυτό δεν το ξέραμε, ούτε κι η μητέρα μας», ανέφερε ο Άγγελος Διονυσίου.

«Από κάτι τέτοια καταλαβαίνουμε πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν. Για μένα ήταν ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας. «Έφυγε» πάνω στην πίστα, δεν γέρασε, δεν τα παράτησε», σχολιάζει από την πλευρά του ο Στέλιος Διονυσίου.

«Ο Στράτος είχε τεράστια αδυναμία στην αδελφή μας την Τασούλα. Ευτυχώς που δεν έζησε να την δει να πεθαίνει, δεν θα το άντεχε.

Θα είχε αφήσει βέβαια παρακαταθήκη για ακόμη 30 χρόνια. Τώρα θα ήταν 87, εγώ πιστεύω ότι θα τραγουδούσε ακόμα. Φαντάζεστε πόσα ακόμα τραγούδια θα είχε πει;», συμπληρώνει ο Άγγελος Διονυσίου.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο μεγαλύτερος γιος του Στράτου Διονυσίου αποκάλυψε πως ο πατέρας τους έκανε συχνά καντάδα στη μητέρα τους με ένα σκουπόξυλο πριν παντρευτούν.

«Είχε γράψει ένα χαρτάκι στη γιαγιά μας, που του φώναζε να φύγει, ότι: μια μέρα εγώ την κόρη σου θα την έχω βασίλισσα, γιατί θα γίνω μεγάλος τραγουδιστής», προσθέτει.

Media Τελευταίες ειδήσεις