Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Άγγελος Διονυσίου: Ο Στράτος πέθανε μέσα στο ταξί – Στέλιος: Δεν το ξέραμε όταν πήγαμε στον Ευαγγελισμό

Άγγελος Διονυσίου: Ο Στράτος πέθανε μέσα στο ταξί – Στέλιος: Δεν το ξέραμε όταν πήγαμε στον Ευαγγελισμό

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκαν σήμερα (04.05.2023) οι γιοι του Στράτου Διονυσίου. Ο Διαμαντής, ο Στέλιος και ο Άγγελος Διονυσίου μίλησαν για τον πατέρα τους και συγκλόνισαν με τις εξομολογήσεις τους για την ημέρα που ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, “έφυγε” από τη ζωή. 

Ο Στέλιος Διονυσίου περιέγραψε τη στιγμή που πήγε στον Ευαγγελισμό μη γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του, Στράτος Διονυσίου, είχε φύγει από τη ζωή. Μια συγκλονιστική λεπτομέρεια περιέγραψε ο Άγγελος Διονυσίου. 

«Ο πατέρας μας έφυγε από το ξενοδοχείο στις 10:00 το πρωί με ταξί και πέθανε μέσα στο ταξί. Έξω από τις στήλες του Ολυμπίου Διός» είπε ο Άγγελος Διονυσίου.

Αν και είχε ενοχλήσεις μέρες πριν κι αν δεχόταν να πάει σε γιατρό, ίσως να είχε ζήσει εκείνη την ημέρα, περιέγραψαν τα παιδιά του. 

 

Εκείνος δεν ήταν στο σπίτι την ημέρα που ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή. Ο Στέλιος Διονυσίου, είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο. 

«Για κάποιο λόγο εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω πως, ενώ φεύγαμε με τα σχολικά συνήθως από το σχολείο για να πάμε στο σπίτι, έφυγα με το λεωφορείο της γραμμής. Δεν ξέρω για ποιο λόγο και είχα μια αναστάτωση. Ήμουν στην πρώτη λυκείου τότε, 16 χρονών. Φτάνω στο σπίτι όπου ήταν η μητέρα μας και ο θείος μας, ο Γιάννης που δούλευε το προηγούμενο βράδυ μαζί με τον πατέρα και ήρθε να πιει καφέ γιατί έμενε δίπλα μας.

Εκείνη την ώρα μάς πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα και λέει, “βρε συ Γεωργία, όλα είναι καλά; Γιατί κάτι άκουσα στο ραδιόφωνο για τον Στράτο“. Και φύγαμε με τα πόδια από το Χίλτον να πάμε στον Ευαγγελισμό, δεν ξέραμε ότι είχε πεθάνει» περιέγραψε από τη δική του πλευρά ο Στέλιος Διονυσίου.

«Πήγαμε λοιπόν με τα πόδια στον Ευαγγελισμό, θεωρώντας ότι θα τον δούμε, σαν να έπαθε κάτι με την καρδιά του αλλά δεν πέθανε. Τώρα αυτό είναι λίγο μακάβριο, μας ακούει και η μαμά. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, στα εξωτερικά ιατρεία είχε και άλλους ασθενείς οι οποίοι ήταν ζωντανοί και πήρα μια ελπίδα ότι είναι καλά. Μετά όμως πήγαμε πιο μέσα και αντικρίσαμε αυτό το θέαμα… ήταν συγκλονιστική στιγμή» πρόσθεσε, ακόμα, ο Στέλιος Διονυσίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

«Ο Στράτος ένιωθε άτρωτος, δεν καταλάβαινε τίποτα», είπε ο Άγγελος Διονυσίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις