Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στο Διαφάνι και ανατρέπει τα πάντα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Οι ανατροπές στη σειρά ποιυ καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζονται. Αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει στο Διαφάνι και ανατρέπει τα πάντα.

Οι ανατροπές συνεχίζονται το Διαφάνι. Ένα αγαπημένο πρόσωπο επιστρέφει στη δημοφιλή σειρά και αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε πέρσι ένα γρήγορο πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Σέργιου Σεβαστού, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος δεν ζήτησε ποτέ λεφτά για τη συγκεκριμένη επαγγελματική δουλειά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για την επιστροφή του ως Σέργιος Σεβαστός στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ANT1.

«Είναι ένα επεισόδιο κομμένο στα δύο, το οποίο θα μοιραστεί σε δύο επεισόδια, το ένα θα παιχτεί σχετικά άμεσα και το άλλο μετά από 34 επεισόδια. Φημολογείται ότι ο Δούκας και ο Μιλτιάδης είναι ετεροθαλή αδέλφια με τον Βόσκαρη, παιδιά του Σέργιου Σεβαστού, αλλά δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι σε καμία περίπτωση ο Βόσκαρης δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του Μιλτιάδη.

Ακόμα και να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, ακόμα και να του επιστραφεί το οποιοδήποτε μέρος της περιουσίας που το έφαγε ο Δούκας, δεν νομίζω ότι θα δικαιωθεί ποτέ», είπε ο Τάσος Χαλκιάς για τις Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά το Κάτω Παρτάλι, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Για να ξαναγίνει το Κάτω Παρτάλι θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι που έμειναν απλήρωτοι από την προηγούμενη δουλειά να πάρουν τουλάχιστον κάποια χρήματα, αν θέλουν να συνεχίσουν. Νομίζω έχει μπει αυτή η προϋπόθεση από κάποιους συναδέλφους. Προσωπικά εμένα δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Πόλεμος προ των πυλών – Έφτασε η ώρα για να κλείσουν οι τελευταίες εκκρεμότητες

Άγριες Μέλισσες: Πόλεμος προ των πυλών – Έφτασε η ώρα για να κλείσουν οι τελευταίες εκκρεμότητες

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Τα επεισόδια της εβδομάδας καθηλώνουν. Συγκλονιστικές εξελίξεις. Μοναδικές ερμηνείες. Τι θα δούμε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και τις επόμενες μέρες ... Διαβάστε περισσότερα
Ανθή εσύ superstar! Η Σαλαγκούδη επέστρεψε από το Survivor και δεν είπε ούτε “γεια” στις κάμερες

Ανθή εσύ superstar! Η Σαλαγκούδη επέστρεψε από το Survivor και δεν είπε ούτε “γεια” στις κάμερες

Κι όμως, η Ανθή Σαλαγκούδη αγνόησε επιδεικτικά τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο Έπειτα από την αποχώρηση της από το Survivor , η Ανθή Σαλαγκούδη επέστρεψε στην ... Διαβάστε περισσότερα