Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκάρει το φινάλε – Το μεγάλο δίλημμα και οι απίστευτες ανατροπές

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκάρει το φινάλε – Το μεγάλο δίλημμα και οι απίστευτες ανατροπές

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ: Στήνεται δεύτερο καφενείο στο Διαφάνι και οι εξελίξεις στην κυριολεξία σοκάρουν. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και ποιο θα είναι το φινάλε.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΣΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΦΑΝΙ: Οι εξελίξεις στα επόμενα 4 επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Δείτε πως τελειώνει η φετινή σεζόν για τη δημοφιλή σειρά. Την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, με το 125ο επεισόδιο, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς που επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Απίστευτες οι ανατροπές και ραγδαίες οι αποκαλύψεις στα 4 τελευταία επεισόδια για τη φετινή σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες μέχρι το φινάλε

Άγριες Μέλισσες Δευτέρα 13 Ιουλίου – Επεισόδιο 122: Όλοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό του Σταμάτη από τον Νικηφόρο. Η Ασημίνα αποφασίζει να δώσει στον Σταμάτη τα χρήματα που ζητά για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Εκείνος θα τα δεχτεί ή θα αλλάξει τακτική; Παράλληλα, η Ανέτ προσπαθεί να μάθει τον λόγο που ο Δούκας αποφάσισε να κρατήσει τον Μελέτη κοντά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος ζουν, επιτέλους, τον έρωτά τους ενώ ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίζεται ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου, έπειτα από εντολή του Δούκα, και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του. Η Ουρανία βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα όταν φτάνουν τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Λάμπρος βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί τόσο στη σχέση του με τη Θεοδοσία όσο και με τον Κυπραίο.

Άγριες Μέλισσες Τρίτη 14 Ιουλίου – Επεισόδιο 123: Ο Λάμπρος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζητά από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από τον Συνεταιρισμό. Οι πόνοι πιάνουν τη Δρόσω και η Μυρσίνη με την Ελένη και τη Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά. Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος κι η Ασημίνα ετοιμάζονται ώστε να πάρουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί. Ο Σταμάτης, εξοργισμένος από την επιμονή της Βιολέτας για διαζύγιο, την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση.  H Δρόσω έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα κι ο Φανούρης σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο. Ο Μελέτης θα τους ακολουθήσει, κρυφά, μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως. Θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους; Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει κι η Ρίζω τους προειδοποιεί πως η μάνα και το παιδί κινδυνεύουν.

Άγριες Μέλισσες Τετάρτη 15 Ιουλίου – Επεισόδιο 124: Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη θα καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη ή είναι, ήδη, αργά; Ο Σταμάτης, έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η επιβίωσή του στο χωριό δε θα είναι εύκολη καθώς η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους. Η κατάσταση του Κυπραίου, εξαιτίας της μορφίνης, χειροτερεύει και τα βάζει με όλους. Θα τον βοηθήσει ο Νέστορας ή θα αποφασίσει να εκδικηθεί για τον γιο του; Η Ελένη και η Ρίζω προσπαθούν να σώσουν τη Δρόσω και το μωρό. Θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια γι’ αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδελφές Σταμίρη;

Άγριες Μέλισσες Πέμπτη 16 Ιουλίου – Επεισόδιο 125: Ο Παναγιώτης στήνει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη ενώ η Ουρανία αποφασίζει, οριστικά, για τη σχέση της με τον Κυριάκο. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις