Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια – Τι θα δούμε αύριο, Πέμπτη 23/01

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές στα επόμενα επεισόδια – Τι θα δούμε αύριο, Πέμπτη 23/01

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61 : Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, υπόσχεται πολλές… ανατροπές. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61) – Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, επέστρεψε με ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Μία “βόμβα μεγατόνων” αναμένεται να πέσει στις Άγριες Μέλισσες και θα ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Η πλοκή προχωρά με εκπλήξεις που κανείς δεν μπορεί να μαντέψει. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Πέμπτη 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 61: Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων. Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιό του; Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του; Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη.

Δείτε τα πάντα για τις Άγριες Μέλισσες στο επίσημο site.

Media Τελευταίες ειδήσεις