Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο 13χρονος Ευτύχης που υιοθετούν η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης

Έρχεται και αλλάζει πολλά στις Άγριες Μέλισσες

Στις Άγριες Μέλισσες, η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μία νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο ορφανό από την Πόλη.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, ο Ευτύχης Μουράτογλου, τον οποίο θα παίξει ο Δημήτρης Κολιοδήμος, είναι ένα αγόρι που μετά τους τελευταίους διωγμούς βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα. Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.

Ο Ευτύχης θα βρεθεί περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και να φέρει νέα προβλήματα που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.

Όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη στη ζωή τους και η Βιολέτα φαίνεται να συγκινείται πολύ με την ιστορία του μικρού. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Ευτύχης κερδίζει την αγάπη του ζευγαριού, που αποφασίζει να τον υιοθετήσει.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν στην υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον Λάμπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Κωστόπουλο: «Τα περιοδικά του έγραφαν ο μαϊντανός, ο δεύτερος, ο κιτς»

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Κωστόπουλο: «Τα περιοδικά του έγραφαν ο μαϊντανός, ο δεύτερος, ο κιτς»

“Δεν θέλω να τα θυμάμαι”, λέει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για πολλά στην Σάσα Σταμάτη, στην εκπομπή «Σάσα… σταμάτα» στο Timeline ... Διαβάστε περισσότερα
Survivor: O Πάνος Καλλίδης παίρνει αποστάσεις από την παρέα του – Ποιος αποχωρεί απόψε

Survivor: O Πάνος Καλλίδης παίρνει αποστάσεις από την παρέα του – Ποιος αποχωρεί απόψε

SURVIVOR: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι επιβίωσης; Γιατί παίρνει αποστάσεις από τους συμπαίκτες του ο Πάνος Καλλίδης; Ένα δύσκολο αγώνισμα περιμένει τους Μπλε και ... Διαβάστε περισσότερα
Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό. Ένα βίντεο γεμάτο αγάπη, αλλά κυρίως ιδιαίτερα έντονα ... Διαβάστε περισσότερα