Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει για τέσσερα επεισόδια – Δύσκολες στιγμές για Μπάμπη και Κυριάκο

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει για τέσσερα επεισόδια – Δύσκολες στιγμές για Μπάμπη και Κυριάκο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ποια γνωστή ηθοποιό αναμένεται να ξαναδούμε σε επόμενα επεισόδια στην αγαπημένη σειρά.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ναταλία Τσάλίκη αναμένεται να να επιστρέψει για μερικά επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός, που ερμηνεύει το ρόλο της μαντάμ Κούλας, αποκάλυψε στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογεώργη ότι την ειδοποίησαν από την παραγωγή της σειράς για να συμμετάσχει σε άλλα τέσσερα επεισόδια.

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι κάτι ανάμεσα σε τηλεόραση και σινεμά, εγώ έτσι το βλέπω. Προσέχουν πολύ την παραγωγή, το γύρισμα, τους ηθοποιούς οι οποίοι πολύ από αυτούς πρώτη φορά βγαίνουν στην τηλεόραση, και νέοι και παλαιότεροι.

Έχει πολύ ενδιαφέρον το σενάριο, έχει ανατροπές και χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα κι εγώ και τώρα θα κάνω άλλα τέσσερα επεισόδια, με φώναξαν ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη στο ρόλο της μαντάμ Κούλας και πώς θα γίνε αυτή η επιστροφή.

Την ίδια στιγμή, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο λατρεμένος κλαριντζής από τις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην ρόλο του ως Κυριάκος Βαμβακάς, και αποκάλυψε τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα ταράξουν και πάλι το Διαφάνι.

Media Τελευταίες ειδήσεις