Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Η ανακάλυψη της Δρόσως και η επίθεση του Μελέτη στην Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Η ανακάλυψη της Δρόσως και η επίθεση του Μελέτη στην Ασημίνα

Όλες οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στο αποψινό επεισόδιο στον ΑΝΤ1 (22.45).

Στο ένατο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Κυπραίο την ώρα που κάποιος γίνεται η σκιά του. Παράλληλα η Δρόσω ανακαλύπτει πως ο Νέστορας ερευνά την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Προύσαλη τον πραγματικό λόγο που κρεμάστηκε ο γιος του. Η Ασημίνα δέχεται μια επίθεση απ’ τον Μελέτη αναγκάζοντας τον Νικηφόρο να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.
Παρά τη βοήθεια του παπά- Γρηγόρη, ο Λάμπρος δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να παραμείνει στο χωριό και η απόφαση του βαραίνει την Θεοδοσία. Θα στηρίξει την επιθυμία του Λάμπρου να μείνουν στον τόπο που αγαπάει ή θ’ αρπάξει την ευκαιρία να απομακρύνει τον άντρα της απ’ την Ελένη;
Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως ο Δούκας έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου.
Στο σπίτι των τριών αδερφών έρχεται ένα προξενιό για την Ασημίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να… «φωνάξει» τον έρωτα του για εκείνη.

Με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη, του Βαγγέλη Νάση, της Βάσιας Καριτινού και του Θωμά Τσαμπάνη στο σενάριο και σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Χαρίτου, Σπύρου Μιχαλόπουλου και Σταμάτη Πατρών, οι “Άγριες Μέλισσες” έχουν επιστρατεύσει ένα από τα πιο πλούσια καστ που έχουμε δει ποτέ σε μια σειρά στην ελληνική τηλεόραση.
Τους ήρωες της σειράς “Άγριες Μέλισσες” ενσαρκώνουν πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι: Γιάννης Φέρτης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Κίτσου, Ελένη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αναστάσης Ροΐλος, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Καρακάση, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Μαρία Αντουλινάκη, Γιώργος Σουξές, Θεοφανία Παπαθωμά, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώργος Γεροντιδάκης, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αμαλία Καβάλη, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης, Κωνσταντίνος Δανίκας.

Media Τελευταίες ειδήσεις