Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του γιατρού στο newsit.gr

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη του γιατρού στο newsit.gr

Ο γνωστός δικηγόρος του Πύργου Νίκος Λαϊνόπουλος… αναλαμβάνει ν’ ανακοινώσει στην Ασημίνα Σταμίρη πως δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Την χαριστική βολή στην ρομαντική και συνάμα καλοπροαίρετη Ασημίνα δίνουν στα επόμενα επεισόδια οι σεναριογράφοι του πετυχημένου σήριαλ “Άγριες Μέλισσες”.

Σύμφωνα με τις περιλήψεις η πανέμορφη Ασημίνα θα έρθει αντιμέτωπη με την ίδια της την μοίρα, αφού θα μάθει πως δεν θα γίνει ποτέ μητέρα, όσες προσπάθειες κι αν κάνει μαζί με το Νικηφόρο της.

Το άσχημο μαντάτο για την ζωή του ζευγαριού αναλαμβάνει να τους ανακοινώσει ο γιατρός που θα επισκεφτούν στο νοσοκομείο της Λάρισας τον οποίο υποδύεται ο γνωστός δικηγόρος του Πύργου Νίκος Λαϊνόπουλος.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο γοητευτικός δικηγόρος αυτή θα είναι η δεύτερη εμφάνιση του στο πετυχημένο σήριαλ του Ant1 καθώς την πρώτη φορά είχε αναλάβει ως χειρουργός να σώσει τον Μιλτιάδη Σεβαστό μετά την δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που είχε δεχτεί την στιγμή που έπινε νερό στην πέτρινη βρύση του Διαφανίου.

“Η πρώτη μου εμφάνιση στο ρόλο του χειρουργού πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο, ενώ την Παρασκευή κάναμε τα γυρίσματα για μια ακόμα παρουσία μου. Το επεισόδιο θα προβληθεί λογικά την επόμενη εβδομάδα” αναφέρει ο Νίκος Λαϊνόπουλος και προσθέτει: “Στην πρώτη μου εμφάνιση ήμουν ο γιατρός που χειρούργησε τον Μιλτιάδη μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μετά τα μαχαιρώματα που είχε δεχτεί. Τώρα θα κάνω μια διάγνωση σε μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες. Αυτό είναι ένα καινούργιο στοιχείο στην πλοκή του σήριαλ, που το ανακοινώνει ο γιατρός μετά από μια εξέταση που θα κάνει στην ηρωίδα. Είναι τα επεισόδια 78 και 79 δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το όνομα, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι πως τα νέα που αποκαλύπτει ο γιατρός προωθούν το σενάριο της ζωής της”.

Ο γνωστός Πυργιώτης δικηγόρος εκτός από τις δικαστικές αίθουσες αγαπά και την υποκριτική τέχνη. Είναι leader της θεατρικής ομάδας «Προσκήνιο», ενώ έχει πολύχρονη θεατρική πορεία μέσα από κλασσικούς και σπουδαίους ρόλους. Η πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” ήρθε στη ζωή του εντελώς ξαφνικά.

“Η εμπειρία είναι εξαιρετική, το κλίμα είναι υπέροχο. Μιλάμε για μια καθαρά επαγγελματική δουλειά με ένα σπουδαίο τεχνικό team. Η πρόταση μου ήρθε εντελώς ξαφνικά. Όπως έμαθα αναζητούσαν καινούργια πρόσωπα για κάποιους μικρούς ρόλους μέσα από τα social media και ήμουν τυχερός που με επέλεξαν. Αρχικά εξεπλάγην γιατί δεν το περίμενα, αλλά επειδή το σήριαλ ήδη είχε ξεκινήσει, αποφάσισα με χαρά να το κάνω” εξηγεί και προσθέτει σχετικά με το πως τα προλαβαίνει όλα “Με έναν σωστό προγραμματισμό τα προλαβαίνω όλα. Για το γύρισμα που έγινε την Παρασκευή το πρωί έτυχε να μην έχω δικαστήριο, οπότε είχα τον χρόνο να παραβρεθώ κανονικά χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά και με το θέατρο. Έχω αναλάβει την διαχείριση και την οργάνωση της ομάδας “Προσκήνιο”. Γενικά μου αρέσει ν’ ασχολούμαι με ότι αγαπώ και δεν με κουράζει”.

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

Media Τελευταίες ειδήσεις