Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Η συμμαχία Δρόσως – Ασημίνας και η οργή του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η συμμαχία Δρόσως – Ασημίνας και η οργή του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι. Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Πέμπτη;

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο Διαφάνι και οι ανατροπές στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να κερδίζουν δικαιολογημένα τη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού την ώρα προβολής τους.

Στο 87o επεισόδιο, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Πού θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους. Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη.

Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα. Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;

 

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη θα συνεχίσουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να… κεντρίζουν το τηλεοπτικό κοινό με συγκλονιστικές εξελίξεις… αλλά και ερμηνείες!

Media Τελευταίες ειδήσεις