Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Καθηλώνουν οι εξελίξεις – Η Δρόσω σε καμπαρέ στην Τρούμπα

Άγριες Μέλισσες: Καθηλώνουν οι εξελίξεις – Η Δρόσω σε καμπαρέ στην Τρούμπα

Οι εξελίξεις στο φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι καταιγιστικές… Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανυπομονούν για τις εξελίξεις της επόμενης χρονιάς.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ: Ένα μεγάλο spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Αλέξη Μίχα που το αποκάλυψε στον αέρα, φέρνει τα πάνω κάτω τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η Δρόσω φέρεται να καταλήγει σε καμπαρέ της Τρούμπας.

«Υπάρχει ένα spoiler που κυκλοφορεί έντονα, ακόμα δεν επιβεβαιώνεται 100%, αλλά πιστεύω θα είναι η μεγάλη ανατροπή της χρονιάς. Στη δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες θα έχουμε άρωμα από τα… “Κόκκινα Φανάρια”, την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη. Γιατί θα γίνει αυτό; Η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60. Η Δρόσω τηρεί τη συμφωνία της και δίνει το μωρό στους Σεβαστούς, στον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Στη συνέχεια, όμως, τα ίχνη της θα εξαφανιστούν. Θα φύγει από το χωριό, θα την ψάχνει η μεγαλύτερή της αδερφή, η Ελένη, κι εκείνη φεύγει γιατί θέλει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αθήνα. Δεν θα κάνει, όμως, καριέρα τραγουδίστριας γιατί θα τη δούμε να καταλήγει στα καμπαρέ της Τρούμπας και να εκδίδεται», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μίχας.
Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε στα επόμενα επεισόδια αν θα επιβεβαιωθεί και αυτό το μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο 119o επεισόδιο, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι είναι σοκαρισμένοι με την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Θα τις δεχτούν, όμως, ο Δούκας και η Ανέτ; Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, μετά από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της. Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της.  Η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Στο 120o επεισόδιο, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ενώ όλο το χωριό γιορτάζει στο καφενείο τη νίκη του ενάντια στη βιομηχανική ζώνη, ο Δούκας εμφανίζεται οργισμένος και διακόπτει το γλέντι. Η Θεοδοσία κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να πλησιάσει ερωτικά τον Λάμπρο, αλλά αυτός την απορρίπτει για ακόμα μια φορά. Ταυτόχρονα, ο Δούκας, ταπεινωμένος από την ήττα του, προσπαθεί να απομακρύνει τον Μελέτη από την Πηνελόπη. Η Δρόσω, μόνη και με φριχτούς πόνους, βγαίνει από το σπίτι για να ζητήσει βοήθεια και καταρρέει μπροστά στο ζευγάρι των χωρικών που την προσέχει. Ο άνθρωπος που γνωρίζει το μυστικό της Ασημίνας πλησιάζει τον Νικηφόρο και του αποκαλύπτει πως ξέρει την αλήθεια, προκαλώντας την οργή του. Η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στο δίλλημά της για το αν πρέπει να ακολουθήσει τον Λάμπρο ή τον Κυπραίο.

Στο 121o επεισόδιο, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα βλέπουν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους, ενώ την ίδια στιγμή οι υποψίες του Δούκα για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του, αυξάνονται και αποφασίζει να το ψάξει. Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει με τον Θωμά ξεκάθαρα. Η Βιολέτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, έτσι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Θα καταφέρει να τον πείσει να φύγει από τις ζωές τους ή θα κάνει την κατάσταση χειρότερη; Η επιστροφή του Μελέτη και η αποκάλυψη πως είναι γιος της Ανέτ έχει προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά ο Δούκας παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα. Ο Νέστορας ανακαλύπτει άλλο ένα ψέμα του Κυπραίου και μαζί με τον Προύσαλη καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής βοηθάει τη Θεοδοσία. Θα δεχτεί αυτή την προδοσία από την ίδια του τη γυναίκα;

Καθημερινά λοιπόν, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22:45, οι «Άγριες Μέλισσες» σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα συνεχίσουν να πετούν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1… κεντρίζοντας δικαιολογημένα το ενδιαφέρον και την αγάπη των τηλεθεατών…!

Media Τελευταίες ειδήσεις