Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Ακύλας έρχονται κοντά – Η ιδιαίτερη σχέση τους

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Ακύλας έρχονται κοντά – Η ιδιαίτερη σχέση τους

Οι Άγριες Μέλισσες αναμένεται να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές οθόνες τον Σεπτέμβριο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Στις Άγριες Μέλισσες μπαίνουμε στην εποχή της δικτατορίας και ήδη τα spoilers μας έχουν δώσει μια δυνατή πρώτη γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε. Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στη σειρά, τα οποία αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές, καθώς πρόκειται για εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Ένα από τα ερωτικά τρίγωνα που θα ιντριγκάρει τους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν λέγεται ότι είναι αυτό της Μυρσίνης, του Δούκα και του Ακύλα. Ο χουντικός Μεγαρίτης αναμένεται να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και με “συνέταιρο” τον Μελέτη θα κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων του χωριού.

Ο θάνατος της Ανέτ και του Μιλτιάδη έχουν αφήσει ένα τεράστιο κενό στον Δούκα Σεβαστό. Παρόλο που η Μυρσίνη συνεχίζει να θέλει τις Σταμίραινες νεκρές στις Άγριες Μέλισσες, ο Σεβαστός κρατά μεγάλη απόσταση από το τρελό μίσος της συζύγου του για τις τρεις αδελφές.

Η Μυρσίνη βλέπει στο πρόσωπο του χουντικού Ακύλα Μεγαρίτη αυτό που θέλει και η ίδια τόσο καιρό, την εκδίκηση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, με μια ιδιαίτερη σχέση να αναπτύσσεται μεταξύ τους, καθώς και οι δύο είναι παντρεμένοι.

Media Τελευταίες ειδήσεις