Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας

Άγριες Μέλισσες: Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Τι θα δούμε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021. Έρχονται απίστευτες μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Συγκλονιστικά τα επεισόδια που θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Νοεμβρίου 2021. Ο Ακύλας, με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου, όμως, η Γαλάτεια του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, Τρίτη 2 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 22: Ο Ακύλας, με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου, όμως, η Γαλάτεια του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή, ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη, ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης αρνούνται τη δελεαστική πρόταση του Διοικητή. Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας.

Θα μπορέσει να τις σώσει ο Κωνσταντής; Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσο δείχνει για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειάς του. Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο το λόγο που την κυνηγά η Ασφάλεια.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 23: Ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο, ενώ ζητά απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια.

Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή, ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου. Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο.

Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο, ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 24: Η Μυρσίνη δίνει τελεσίγραφο στην Αντιγόνη, ενώ ο Δούκας στρέφεται στην Αγορίτσα μήπως μάθει κάτι περισσότερο για το παρελθόν του πατέρα του. Η αποκάλυψη της Δρόσως στην Ελένη τη σοκάρει. Ο Κωνσταντής δέχεται την επίσκεψη των γονιών του που ανησυχούν για την υγεία του.

Τα νέα της επιστροφής του Μπάμπη φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Η Ελένη ανυπομονεί να του μιλήσει, πριν φύγει για τη Λέρο με τον Ζάχο, ο οποίος έχει πληροφορηθεί εμπιστευτικά από τον Ντούνια τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Λάμπρο.

Ο Κυριάκος είναι ευγνώμων απέναντι στον Ακύλα, αλλά τα καμώματα της Αιμιλίας στο σχολείο δεν τον αφήνουν ν’ αγιάσει! Ο Λάμπρος διστάζει να εμπιστευτεί τον Βαρουξή που επιμένει να μάθει τι συνέβη στην καλύβα…

Media Τελευταίες ειδήσεις