Άγριες Μέλισσες: Σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, και τίποτα δεν θα είνα ιπια το ίδιο στο Διαφάνι.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Η Ανέτ, ο Μελέτης, ο Σωκράτης Θέμελης και η Δόμνα, συνδέονται με περίεργο τρόπο στις Άγριες Μέλισσες. Σταδιακά, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια. Ποιες θα είναι οι συνέπειες και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα;

Η Κάτια Δανδουλάκη, ο Χάρης Σώζος και ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτουν όλα όσα θα δούμε από εδώ και πέρα στις Άγριες Μέλισσες, στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα.

Η Κάτια Δανδουλάκη για τις Άγριες Μέλισσες

Η Ανέτ δεν αποκαλύπτει ακόμη στο Μελέτη ότι είναι παιδί βιασμού. 

Ο λόγος που δεν του το αποκαλύπτει είναι για να μην πληγώσει ακόμα περισσότερο το παιδί της. Δε θέλει να αισθανθεί ότι έχει γεννηθεί από την απόρριψη τόσο της μητέρας, όσο και του πατέρα. Είναι διαφορετικό να πιστεύει πώς ήρθε στον κόσμο από μία ερωτική σχέση έστω και της μιας νύχτας από το να αντιληφθεί ότι είναι παιδί βιασμού. Ήρθε με ένα βίαιο τρόπο χωρίς να το θέλει καν η μητέρα του.

Θα του αποκαλύψει όμως κάποια στιγμή το μεγάλο μυστικό.

Σίγουρα. Δεν πρέπει να ταλαιπωρείται άλλο. Βλέπει ότι βασανίζεται από την αβεβαιότητα. Είναι 1000 φορές προτιμότερη η αλήθεια από το να πλέει σε θολά αβέβαια τοπία.

Ο Χάρης Σώζος για τις Άγριες Μέλισσες

Η Δόμνα μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της.

Ακούει σε μία συζήτηση που έχει με το Μελέτη ότι είναι γιος του. Αποκαλύπτεται πια και σε εκείνη ότι ο Μελέτης είναι αδελφός της.

Προσεγγίζει το Μελέτη;

Θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα.

Ζητά να της αναφέρει ο Θέμελης πώς και πότε συνέβη αυτό το γεγονός;

Θέλει να μάθει πληροφορίες για τη ζωή και το παρελθόν του. Εκείνος όμως ξεφεύγει από τη συζήτηση.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Μελέτης θα βιώσει οδυνηρές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όταν θα αποκαλυφθεί ότι είναι παιδί βιασμού.

Σεναριακά δεν έχω δει πώς παίρνει εκείνος την αποκάλυψη. Παρατηρούμε έναν χαρακτήρα ο οποίος σταδιακά μαθαίνει ποιοι είναι οι γονείς του, η αδελφή του. Αποκαλύπτεται επίσης ότι κυλά το αίμα των Σεβαστών στις φλέβες του. Πρόκειται για έναν ήρωα που του έχουν συμβεί τα πάντα. Αυτό θα είναι το κερασάκι στην Τούρτα. Ίσως υπάρχει έκρηξη.

Ήδη οι σχέσεις του με τον τραπεζίτη είναι κακές. Ο Θέμελης δεν τον αποδέχεται.

Η βάση αυτής της κακής σχέσης έχει δημιουργηθεί από το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους, όταν ακόμη ο Μελέτης δεν είχε μάθει πώς είναι πατέρας του.  Δεν τον συμπαθούσε.  Ίσως έβλεπε τον εαυτό του σ’ εκείνον. Δεν είχαν επαφή. Ο Μελέτης έφθασε στο όριο ακόμη και να μπει στη φυλακή εξαιτίας του Θέμελη. Το μεγαλύτερο πλήγμα όλων όμως είναι ότι δεν τον αποδέχεται ο τραπεζίτης. Έπειτα από αυτή την απόρριψη δεν είναι εφικτό να έχουν καλές σχέσεις.

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου φέρνει αναστάτωση. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη. Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 80: Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους.

Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της.

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 26 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 81: Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Θα μπορέσει να κρατήσει μυστική την κρυψώνα της Ασημίνας μέχρι τέλους; Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση.

Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της. Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 27 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 82: Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη.

Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο. Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 83: Η Δρόσω και ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τα εμπόδια στη σχέση τους, αλλά ο Τάκης δεν μπορεί να δεχτεί πως η Δρόσω θα τον αφήσει για άλλον άντρα. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως ο Νικηφόρος δεν έχει σκοπό  να της δώσει το παιδί αν τον αφήσει. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του. Μαζί με το Νέστορα, βρίσκουν τον Ματθαίο για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες της αστυνομίας.

Ο Βόσκαρης κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της. Η Δρόσω θα βρεθεί με τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Θα μπουν νέοι κανόνες στη συμφωνία τους ή θα τιναχτεί στον αέρα;

Η Ελένη με τον Λάμπρο ετοιμάζονται για την καταγγελία, μαζί με τις άλλες γυναίκες, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη στο Διαφάνι θα αναστατώσει τον Μελέτη και την Πηνελόπη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης που βραβεύτηκε σε Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εξωτερικό. Ένα βίντεο γεμάτο αγάπη, αλλά κυρίως ιδιαίτερα έντονα ... Διαβάστε περισσότερα
Survivor: Η μπλε ομάδα κοντά σε διάσπαση – Η απόφαση που διχάζει τους παίκτες

Survivor: Η μπλε ομάδα κοντά σε διάσπαση – Η απόφαση που διχάζει τους παίκτες

Survivor: Το παιχνίδι… μόλις αρχίζει. Αφού ολοκληρωθηκαν οι “ενισχύσεις” με νέους παίκτες και στις δύο ομάδες, όλες οι κόντρες βγαίνουν στην επιφάνεια. Μετά την απώλεια ... Διαβάστε περισσότερα