Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στον τρίτο κύκλο – Βασανιστήρια, αποχωρισμοί και θυσίες

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στον τρίτο κύκλο – Βασανιστήρια, αποχωρισμοί και θυσίες

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με συγκλονιστικές εξελίξεις στον τρίτο κύκλο.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Οι ηθοποιοί έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων, τα οποία θα προβληθούν από Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το Διαφάνι και η Ελλάδα μπαίνουν στην εποχή της δικτατορίας. Μια περίοδο που στιγμάτισε το ελληνικό έθνος και όλους όσοι προσπάθησαν να φέρουν αντίσταση στις ιδέες εκείνων που κυβερνούσαν.

Όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο “TV o’clock”, ο τρίτος κύκλος θα είναι ο πιο σκληρός αλλά και ο πιο ανατρεπτικός από όλους. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στις ζωές όλων και πρόκειται να δημιουργήσουν μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα.

Η παρουσία του Ακύλα στο Διαφάνι προμηνύει την αρχή όλων των κακών. Ο Λάμπρος και ο Προκόπης είναι από τους πρώτους που θα μπουν στο στόχαστρό του.

Το Διαφάνι δε θυμίζει σε τίποτα πια το χωριό των προηγούμενων ετών. Άνθρωποι πρόκειται να βασανιστούν για τα πιστεύω τους και να εξοριστούν.

Ο αποχωρισμός θα είναι δύσκολος γιατί κανείς δε γνωρίζει αν θα ξαναδεί αγαπημένα του πρόσωπα. Πολλοί θα θυσιαστούν για εκείνους που αγαπούν και άλλοι θα καταστραφούν ολοκληρωτικά.

Κάποια ήρωες θα έχουν ενεργό ρόλο στην Αντίσταση ενώ κάποιοι άλλοι θα αλλάξουν χαρακτήρα για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η Ελένη, η Ασημίνα, η Δρόσω, ο Μπάμπης, ο Λάμπρος, ο Προκόπης, ο Προύσαλης, ο Άγγελος και ο Τόλλιας θα βρεθούν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Οι κάτοικοι θα ζήσουν τον απόλυτο τρόμο. Κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ θα φοβούνται ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις