Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο 97

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα στο επεισόδιο 97

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Όλα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι ανατροπές πραγματικά συγκλονίζουν.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 28 Μαΐου – Επεισόδιο 97: Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να τον πείσει πως είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη; Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα. Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Θα ομολογήσει ο Λιας την αλήθεια; Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει καθώς ο Κλεομένης ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για τον Νέστορα, ίσως, περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο…

Π. Ορκόπουλος: «Ο Νέστορας θα μάθει τα πάντα για τον Θωμά». Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο τηλεοπτικός «Νέστορας Φαναριώτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος. Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν, Δευτέρα ως Πέμπτη στις 22:45 στον ΑΝΤ1. Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια. Η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές επιστρέφει στις οθόνες μας. Πρόκειται για τη σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο και αναμένουν όσο τίποτε άλλο οι τηλεθεατές να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με νέα επεισόδια!

Media Τελευταίες ειδήσεις