Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άγριες Μέλισσες: Το σπίτι των Σεβαστών κλονίζεται συθέμελα

Άγριες Μέλισσες: Το σπίτι των Σεβαστών κλονίζεται συθέμελα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Μία εβδομάδα με απίστευετς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες – Πέμπτη 8 Απριλίου: Η ζωή των κατοίκων στο Διαφάνι αλλάζει από αυτά τα γεγονότα που θα ταράξουν τις ισορροπίες. Όλα τα μυστικά… βγαίνουν κάποτε στο φως και τότε οι εμπλεκόμενοι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν… και ίσως να αναθεωρήσουν πολλά!

Στο 123o επεισόδιο, την Πέμπτη 8 Απριλίου

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 10 το βράδυ, οι «Άγριες Μέλισσες» της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας δικαιολογημένα να κεντρίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού!

Media Τελευταίες ειδήσεις