Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Άγριος καυγάς on air Βαρεμένου με Ψαριανό για τα «Πουτινόσκυλα»: «Γιατί δικαιώνετε το όνομά σας;»

Άγριος καυγάς on air Βαρεμένου με Ψαριανό για τα «Πουτινόσκυλα»: «Γιατί δικαιώνετε το όνομά σας;»

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν στον αέρα του ΣΚΑΙ, το πρωί της Πέμπτης (14.04.2022) όταν στο ίδιο πάνελ βρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος με τον Γρηγόρη Ψαριανό.

Όταν η συζήτηση «πήγε» στον χαρακτηρισμό «πουτινόσκυλα», την οποία φέρεται να είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός για την Έλενα Ακρίτα, και ο Γιώργος Βαρεμένος είπε ότι δεν μπορεί να συζητήσει σε αυτή τη βάση, τα αίματα… άναψαν για τα καλά!

«Ο κ. Ψαριανός είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο “Πουτινόσκυλο” και θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του Γρηγόρη Ψαριανού έβαλε «φωτιά». «Κύριε Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;».

Η φράση προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να επιμένει παρά τις παραινέσεις των παρουσιαστών, Μαρίας Αναστασοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου να μη μιλά έτσι και ενώ ο Γρηγόρης Βαρεμένος επαναλάμβανε «έλεος» και λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι ντροπή».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε ότι «ποτέ δεν έγραψα εγώ “Πουτινόσκυλο”. Είναι γεμάτη η Ελλάδα “Πουτινόσκυλα”, υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά “Πουτινόσκυλα” και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος; Να μου το δείξει που το έχω γράψει».

Ο Γιώργος Βαρεμένος τον ρώτησε αν ισχύει τελικά ή όχι, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να λέει στον Γιώργο Βαρεμένο ότι «ξεκίνησες προσωπική επίθεση εναντίον μου. Είναι ντροπή».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις