Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αίας Μανθόπουλος: Πώς «γεννήθηκε» η ατάκα «βρε Αία, βρε Αία» που έλεγε ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Αίας Μανθόπουλος: Πώς «γεννήθηκε» η ατάκα «βρε Αία, βρε Αία» που έλεγε ο Νίκος Σεργιανόπουλος
Φωτογραφία NDP

Μετά από σύντομη νοσηλεία ύστερα από εγκεφαλικό έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος μέσα από τους ρόλους του είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο Αίας Μανθόπουλος είχε συμμετάσχει σε αρκετές σειρές όπως το «Άφρικα», το «Καρέ της Ντάμας», και, φυσικά, οι «Δύο ξένοι».

Στους «Δύο ξένους» ο αγαπημένος ηθοποιός είχε έναν σημαντικό ρόλο, ωστόσο, η φράση «βρε Αία, βρε Αία» που ακούγονταν από τα χείλη του Νίκου Σεργιανόπουλου έγινε viral. Πολλοί μάλιστα ήταν οι φίλοι του ηθοποιού που τον αποχαιρέτησαν με αυτή τη φράση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αίας Μανθόπουλος είχε αποκαλύψει την ιστορία πίσω από τη «μυθική» ατάκα που Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Όταν ήμασταν μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στο Κρατικό Θέατρο παλιά, με πείραζε, και μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία, που ήσουν χτες το βράδυ; Τι έκανες;”. Όταν βρεθήκαμε μετά στους “Δύο ξένους” και ήταν και χιουμοριστική η σειρά, αποφάσισε μόνος του να συνεχίσει την πλάκα και μέσα στο πλατό, ενώ δεν ήταν γραμμένο στο σενάριο», είχε πει ο Αίας Μανθόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις