Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Αιμιλία Υψηλάντη: Δεν έχω δικαίωμα να το διασαλεύσω, πρέπει να το σεβαστώ

Αιμιλία Υψηλάντη: Δεν έχω δικαίωμα να το διασαλεύσω, πρέπει να το σεβαστώ

“Ο κόσμος έχει μία εικόνα για τους ανθρώπους” υπογραμμίζει η Αιμιλία Υψηλάντη.

Στην πρόσφατη αποκάλυψη του Γιώργου Λιάνη, σχετικά με μία ιδιωτική του στιγμή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αναφέρθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής  «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

«Προφανώς, όταν κάποιος έχει φύγει από τη ζωή, δεν πρέπει να λέμε πράγματα για εκείνον που δε μπορεί ο ίδιος να τα εγκρίνει. Αν το εγκρίνει ο άλλος, κανένα πρόβλημα’, ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Υπάρχει γενικά ένα μεγάλο θέμα με την έκθεση προσωπικών ζητημάτων στην τηλεόραση. Από τη μία είναι καλό, διότι λέγοντας δικά σου προβλήματα, μπορεί να βοηθήσεις κάποιον άνθρωπο να ταυτιστεί μαζί σου και να ξεπεράσει κι εκείνος το δικό του. Αυτό μπορεί να είναι ένας ρόλος.

Από την άλλη, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή να μην προσβάλλεις τον άλλο, να πεις πράγματα που συναινεί και ο άλλος. Ο κόσμος έχει μία εικόνα για τους ανθρώπους, που τη δίνουμε εμείς με τα χαρακτηριστικά μας, τον τρόπο που μιλάμε, τη δημιουργική μας στάση.

Δεν έχω δικαίωμα εγώ να το διασαλεύσω αυτό, πρέπει να το σεβαστώ», περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

   

«Όταν ο άλλος σε θαυμάζει και έχεις μία σπουδαία δημόσια θέση, έχεις μία ευθύνη. Όταν έχεις επιλέξει να κάνεις μια δουλειά, δεν σου επιτρέπεται να συμπεριφερθείς με έναν τρόπο που δε θα λάβεις υπ’ όψιν το τι άποψη έχει ο κόσμος για σένα», τονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη κλείνοντας το θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις