Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο Άρης Σερβετάλης έχει γίνει σύμβολο αντιεμβολιαστών»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο Άρης Σερβετάλης έχει γίνει σύμβολο αντιεμβολιαστών»

Ξεκάθαρη εμφανίστηκε η Αιμιλία Υψηλάντη για την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη!

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, OPEN Weekend κλήθηκε να εκφράσει την άποψη της η Αιμιλία Υψηλάντη για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος”.

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του, να αποχωρήσει δηλαδή από την παράσταση, από πού το είδατε αυτό; Είπα ότι δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών με την έννοια της ομάδας.

Εντάξει; Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο.

Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία ο καθένας να διαχωρίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει όμως να καταλάβoυμε πως ένας ηθοποιός που εκπροσωπεί κάποια πράγματα κι είναι και πολύ γνωστός ότι έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του.

Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, με σεμνότητα αλλά σιωπηλά, να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του γιατί ουδείς αναντικατάστατος.. Η γνώμη του κι η θέση του επηρεάζει ανθρώπους» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση…

Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι.. Έχει γίνει σύμβολο των αντιεμβολιαστών. Αυτό θέλουμε;

Ασχολούμαστε συνέχεια με αυτό το θέμα… Μιλάω για τον χειρισμό της υπόθεσης. Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου.

Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Ακούστε με! Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ! Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα» κατέληξε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Media Τελευταίες ειδήσεις