Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα πουρμπουάρ

Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τα πουρμπουάρ

Πολύ πριν τον κερδίσει το θέατρο, ο Αιμίλιος Χειλάκης έβγαζε τα προς το ζην σε ένα από τα πιο γνωστά και κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας. Κι εκεί συναντούσε συχνά τον Ανδρέα Παπανδέου.

Ήταν στο King George στο Σύνταγμα όπου ο 15χρονος, τότε, Αιμίλιος Χειλάκης εργαζόταν ως σερβιτόρος. Κι εκεί πήγαινε συχνά ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Ήμουν 15 ετών, δούλευα στο King George στο Σύνταγμα. Κάποια στιγμή ήμουν βοηθός σερβιτόρου στο Tudor Hall και ερχόταν όλο το υπουργικό συμβούλιο και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μπορεί να μην πλήρωνε, γιατί πλήρωνε το γραφείο του κόμματος, αλλά άφηνε πολύ καλό πουρμπουάρ σε όλους τους σερβιτόρους. Δεν το έκανε επιδεικτικά. Τα άφηνε και τα μοιραζόμασταν οι σερβιτόροι» αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης κατά την παρουσία του στο «The 2night Show», το βράδυ της Δευτέρας (11.10.2021).

Ο ρόλος που… δεν μπορεί να συμπαθήσει

Φέτος, ο Αιμίλιος Χειλάκης επέστρεψε στην τηλεόραση ύστερα από 11 χρόνια. Εντάχθηκε στις Άγριες Μέλισσες για να ερμηνεύσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, έναν χαρακτήρα που όπως λέει δεν μπορεί να συμπαθήσει.

«Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης είναι ότι παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω» ανέφερε ο ηθοποιός.

 

Όσο για το πώς πετυχαίνει να παίξει έναν ρόλο που δεν αγαπάει ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Οι ηθοποιοί έχουμε τεχνικές για να σας δείχνουμε ότι συμβαίνει κάτι. Γιατί δεν είναι δυνατόν να σας το δείχνουμε συνεχώς, είναι αδύνατο ιδιαίτερα όταν έχεις να κάνεις και με ένα καθημερινό σίριαλ».

Media Τελευταίες ειδήσεις