Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Αιμίλιος Χειλάκης: Πληρωνόμουν εάν γίνονταν πωλήσεις και έτρωγα ένα σουβλάκι την ημέρα

Αιμίλιος Χειλάκης: Πληρωνόμουν εάν γίνονταν πωλήσεις και έτρωγα ένα σουβλάκι την ημέρα

“Είχα δουλέψει σαν γκαρσόνι και είχα σερβίρει τον Ανδρέα Παπανδρέου και πάρα πολύ κόσμο” δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τοις δουλειές που έχει κάνει, πέρα από την υποκριτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα δουλέψει σαν γκαρσόνι και είχα σερβίρει τον Ανδρέα Παπανδρέου και πάρα πολύ κόσμο. Ήμουν ένα παιδί, βοηθός σερβιτόρου, 15 χρονών που δούλευα το καλοκαίρι για να βγάλω τα λεφτά για να μπορώ να περάσω τον χειμώνα. Πάρα πολύ κόσμο έχω σερβίρει, σχεδόν όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ τότε που κυβερνούσε».

«Θυμάμαι πως η πιο ευγενής ήταν η Μελίνα, που δεν μπορούσα φυσικά να την πλησιάσω ως βοηθός σερβιτόρου. Ήταν όμως φοβερή προσωπικότητα.

Ο πιο σκληρός που θυμάμαι ήταν ο Κουτσόγιωργας. Σκληρός άνθρωπος, πριν από 37 παιχνίδια που σήμερα βέβαια η μνήμη σου παίζει παιχνίδια».

«Έχω δουλέψει μέχρι και σε χρυσοχοείο στη Σαντορίνη! Αμισθί! Πληρωνόμουν εάν γίνονταν πωλήσεις και έτρωγα ένα σουβλάκι την ημέρα.

Τουλάχιστον έκανα τις διακοπές μου. Έχω ακόμα δουλέψει στον Σάββα στο Μοναστηράκι σαν σερβιτόρος και είχα κάνει οτιδήποτε για να μπορώ να έχω λεφτά και να μην παίρνω χρήματα από τον πατέρα μου» συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις