Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Άκου τι είπαν» με γέλιο, αναμνήσεις και… αποκαλύψεις- Τι μας λέει ο Χρήστος Φερεντίνος

«Άκου τι είπαν» με γέλιο, αναμνήσεις και… αποκαλύψεις- Τι μας λέει ο Χρήστος Φερεντίνος

Το γύρισμα κράτησε πολλή ώρα, αλλά όσοι πήραν μέρος πέρασαν πάρα πολύ καλά, όπως φαίνεται ότι θα γίνει και με τους τηλεθεατές. Το αποψινό «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» φιλοξενεί παίκτες που έχουν πολλά να πουν και να θυμηθούν.

Αντιμέτωποι βρίσκεται o θίασος από την παράσταση «Μου λες αλήθεια;» με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Στέλιο Πέτσο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου με τους «Άγαμοι θύται», δηλαδή τους Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδη και Γιώργο Χατζή. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος με σκοπό να κερδίσουν 5.000 ευρώ για κοινωφελή σκοπό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος έπεσε πολύ γέλιο, αφού για πρώτη φορά μετά από είκοσι και πλέον χρόνια οι «Απαράδεκτοι», η Δημητρούλα και ο Σπύρος, βρέθηκαν απέναντι και θυμήθηκαν τα παλιά.

Και μην ξεχνάτε ότι το τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος στον ALPHA είχε ξεκινήσει να προβάλλεται στη χώρα μας, στο MEGA, με τον τίτλο «Κόντρα Πλακέ» και με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αναμνήσεις όμως, δεν έχουν μόνο αυτοί, αλλά και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού στο στούντιο που γυρίζεται το τηλεπαιχνίδι γυριζόταν και η σειρά του MEGA «Είμαστε στον αέρα», στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Ο Σταρόβας μάλιστα λέει ότι είναι μεγάλος φαν του τηλεπαιχνιδιού εξηγώντας σε όλους το μηχανισμό του, ενώ όμως τα μυστικά και τη στρατηγική του αποκάλυψε μόνο στη δική του ομάδα. Την… αποκάλυψη όμως έκανε ο Μιχαηλίδης που σε ερώτηση του Φερεντίνου για το «τι θα έκανες αν σου λέγανε ότι αύριο έρχεται η συντέλεια του κόσμου;» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απάντησε ότι «θα την πέρναγα με τον έρωτά μου» δείχνοντας τον Δημήτρη Σταρόβα και σκορπίζοντας το γέλιο στο πλατό.

Σίγουρα λοιπόν είναι ένα επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν ευχάριστα οι τηλεθεατές. Μιλώντας μάλιστα με τον Χρήστο Φερεντίνο μου είπε πως «Σε αυτό το επεισόδιο συμμετείχαν πρόσωπα που γνωρίζω πολλά χρόνια και εκτιμώ πολύ. Με τη Δήμητρα, τον Σπύρο, τον Ιεροκλή και τον Δημήτρη είμαστε φίλοι. Επομένως είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να συντονιστούμε όλοι μαζί και να κάνουμε αυτό το γύρισμα. Η τηλεοπτική συνάντηση του Σπύρου απέναντι από την Δήμητρα θυμίζει ένα μελλοντικό επεισόδιο των “Απαράδεκτων”, πώς θα ήταν το ζευγάρι στο μέλλον. Το επεισόδιο έχει πολλή πλάκα, ατάκες, και πολλά πειράγματα! Ο Σταρόβας και ο Παπαδόπουλος σε τρελά κέφια είπαν από ένα ανέκδοτο που πέσαμε όλοι κάτω από τα γέλια. Επίσης, το παιχνίδι είχε σασπένς και ανατροπές. Και οι δύο ομάδες πάντως συμμετέχουν σε δύο σούπερ παραστάσεις, τις οποίες έχω παρακολουθήσει και πραγματικά συνιστώ σε όλους να τις δουν».

Απόψε λοιπόν, στις 21:00, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα», σκοπεύει να κάνει τους τηλεθεατές που θα συντονιστούν στη συχνότητα του ALPHA να περάσουν καλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε