Πέμπτη, 30 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αλέκος Συσσοβίτης: Ήταν τέτοιος ο τρόμος που δεν μπορούσα ελέγξω τα μέσα μου

Αλέκος Συσσοβίτης: Ήταν τέτοιος ο τρόμος που δεν μπορούσα ελέγξω τα μέσα μου

Όσα εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης για την κρίση πανικού.

Για την μόνη στιγμή που βίωσε κρίση πανικού μέχρι σήμερα και την δύσκολη διαχείριση της μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ. 

“Έχω πάθει μια φορά πραγματικά κρίση πανικού. Ναι, έχω πάθει και πραγματικά ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κανέναν έλεγχο.

Έλεγα ότι τώρα, μα τώρα, θα πεθάνω. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ήταν τέτοιος ο τρόμος που δεν μπορούσα ελέγξω τα μέσα μου” εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

“Ενώ ήμουν νοήμων και είχα τη λογική μου, δεν μπορούσε η λογική να επιβάλλει αυτό το συναίσθημα το οποίο και είχε κατακλύσει τον οργανισμό μου. Ήταν μικρής κλίμακας αλλά το θυμάμαι σαν τώρα”.

“Το άφησα να περάσει. Θα ήταν μια περίοδος που κάτι σημαντικό θα συνέβαινε στη ζωή μου και δεν μπροούσα να το κατανοήσω.

Γιατί αυτά ουσιαστικά πηγάζουν από το υποσυνείδητο οπότε για κάποιο λόγο ο οργανισμός σε πληροφορεί για κάτι που έρχεται.

Έμεινα μέσα στον χρόνο και το άφησα και ξεφούσκωσε” πρόσθεσε, επίσης, ο Αλέκος Συσσοβίτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις