Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αλέκος Συσσοβίτης: Όταν μένεις ορφανός καταλαβαίνεις περισσότερα πράγματα για την ύπαρξη

Αλέκος Συσσοβίτης: Όταν μένεις ορφανός καταλαβαίνεις περισσότερα πράγματα για την ύπαρξη

“Το θέμα της μνήμης δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο ισχυρό” εξομολογείται ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Στην απώλεια των αγαπημένων του γονιών, που τον έχει στιγματίσει μέχρι και σήμερα, καθώς και το θέμα της καλλιτεχνικής “ταμπέλας” αναφέρθηκε από καρδιάς ο Αλέκος Συσσοβίτης στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη το Σάββατο στον Alpha. 

“Έζησα έντονα την εποχή της “ταμπέλας” και τα πράγματα εκτοξεύθηκαν με το που ήρθε η εικόνα μέσα στη ζωή μας. Αυτή καθόρισε πλέον τα πάντα.

Ακόμα και στην τέχνη δεν υπάρχει ο διαχωρισμός που υπήρχε γιατί βλέπουμε ότι τα social media είναι τόσο ισχυρά που πρωθυπουργούς, όχι μόνο ηθοποιούς που καθορίζουν την πορεία τους, καταλαβαίνουμε πλέον πως είναι μεγάλη η επιρροή της εικόνας μέσα στο θέατρο” ομολογεί ο γνωστός ηθοποιός.

“Τώρα, εμπορικός – ποιοτικός είναι πολύ ωραίο να γίνεται ένα πάντρεμα μεταξύ τους. Γιατί κάτι να μην έχει ποιότητα και ποσότητα;

Πολλές φορές και η πολύ κουλτούρα θάβει πράγματα και υπάρχει ένας ναρκισσισμός πίσω από αυτή την πορεία και νομίζουν πολλοί ότι υπηρετούν την ύψιστη ποιότητα στο θέατρο αλλά δεν το κάνουν αυτό”.

Όσον αφορά, δε, στην αλλαγή ζωής που έφερε ο θάνατος των δυο γονιών του, ο Αλέκος Συσσυβίτης σημείωσε τα εξής.

“Έχω θάψει και τους δυο γονείς μου, έχει αλλάξει η ζωή μου από τότε. Όταν μένεις ορφανός καταλαβαίνεις περισσότερα πράγματα για την ύπαρξη και το θέμα της μνήμης δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο ισχυρό. Δεν έχουν φύγει ποτέ, μα ποτέ, από το μυαλό και την ψυχή μου.

Για μένα είναι πολύ σκληρό παράδειγμα και καλό το ήθος των γονέων μου, είναι πάρα πολύ ισχυρό και δεν θέλω ποτέ να το ξεχάσω”.

Media Τελευταίες ειδήσεις