Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αλέκος Συσσοβίτης: Πολλές φορές σιώπησα, γιατί και η σιωπή είναι μια μεγάλη αρετή

Αλέκος Συσσοβίτης: Πολλές φορές σιώπησα, γιατί και η σιωπή είναι μια μεγάλη αρετή

“Και η σιωπή είναι μια μεγάλη αρετή” εξομολογείται ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Για την πολιτική ορθότητα και τη στάση που έχει επιλέξει ο ίδιος να διατηρεί πολλές φορές μίλησε από καρδιάς ο Αλέκος Συσσοβίτης όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” το πρωινό του Σαββάτου στην ΕΡΤ. 

“Έλεγε κάποιος ότι ο άνθρωπος είναι ατομικό ον με κοινωνικές τάσεις. Είναι πολύ δύσκολο να καταθέτεις πάντα τη δική σου αλήθεια και να είναι αρεστή και, όταν αυτό σηκώνει μια επανάσταση, να έχεις το σθένος να αντιμετωπίσεις τα απόνερα αυτής της ιστορίας” εξήγησε, αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Πολλές φορές σιώπησα, γιατί και η σιωπή είναι όμως μια μεγάλη αρετή. Αρκετές φορές θέλουμε να καταθέσουμε τη δική μας, προσωπική, επανάσταση όχι πάντα για να αποτελέσουμε ένα έργο. Μερικές φορές το κάνουμε για να δείξουμε και έναν εγωισμό”.

“Ότι δηλαδή έχουμε λόγο, ότι έχουμε μία ύπαρξη, ότι έχουμε μια υπόσταση για να τραβήξουμε την προσοχή. Και συμβαίνει αυτό, το οποίο είναι μια πολιτική θέση, αλλά το κάνουμε αυτό” συμπλήρωσε ακομα ο Αλέκος Συσσοβίτης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση.

Media Τελευταίες ειδήσεις