Media

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνρα Ούστα στον ΣΚΑΪ.

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τον Σάκη Μπουλά και το ελληνικό #Metoo μίλησε η όμορφη ηθοποιός στην κάμερα του Love It στον ΣΚΑΪ.

«Ήταν τρομακτικό εκείνη τη στιγμή που με ενημέρωσε ο γιατρός μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα συνέβαιναν έτσι τα πράγματα και θα είχαν αυτή την εξέλιξη, όμως, εφόσον ήμασταν καλά και οι δύο μετά από όλο αυτό, όλα ήταν εντάξει για μένα».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν συμβεί και ελπίζω ότι μετά από όλα αυτά θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις και πράξεις» πρόσθεσε η ηθοποιός στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Μου έχει συμβεί και μένα να δεχθώ αντίστοιχες συμπεριφορές».

«Kαταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πολύς κόσμος που θα τον ενδιαφέρει να βλέπει σειρές ενώ ο πρωταγωνιστής έχει μπει στη φυλακή για τέτοιου είδους ζητήματα. Στεναχωριέμαι όμως πολύ για τους συναδέλφους οι οποίοι έπαιζαν σε αυτές τις σειρές και ίσως στερηθούν κάποια χρήματα από τα δικαιώματα που θα μπορούσαν να παίρνουν».

Όσον αφορά την απώλεια του πρώην συντρόφου της, Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα παραδέχθηκε πως «ήθελα τον χρόνο μου για να πενθήσω.

Νομίζω ότι κρατάω όλα τα καλά και θετικά πράγματα που πήρα και προχωράμε. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που το όνομα μου συνοδεύεται από τον τίτλο «η τελευταία σύντροφος του Σάκη Μπουλά», αν και έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου και έχουν συμβεί ακόμα περισσότερα από τότε. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα. Πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη