Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Ούστα: Θήλασα για 3 χρόνια τον γιο μου – Στον σύζυγό μου θαυμάζω το μυαλό του

Αλεξάνδρα Ούστα: Θήλασα για 3 χρόνια τον γιο μου – Στον σύζυγό μου θαυμάζω το μυαλό του

“Δημοσιογραφία είναι αυτό;” αναρωτιέται η Αλεξάνδρα Ούστα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα media στο παρελθόν μια δύσκολη προσωπική της στιγμή αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα, το πρωινό του Σαββάτου, όταν και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

“Καταλαβαίνω πως, όπως και η υποκριτική, η δημοσιογραφία είναι ένας μεγάλος χώρος που αποτελείται από διάφορα άλλα πράγματα.

Εννοώ πως θες να κάνεις δημοσιογραφία πολιτική, κοινωνική, lifestyle και όλα αυτά. Για μένα αυτό το κομμάτι ήταν πάρα πολύ δύσκολο” τόνισε, αρχικά, η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

“Νομίζω ότι μου προκάλεσε και ψυχολογικά θέματα, συν του ότι δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του άλλου. Δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή την σκέψη και αυτή την λογική.

Όταν ο άλλος έχει ένα θέμα, πως εσύ πας και το σκαλίζεις εκείνη την ώρα. Τα ζητήματα και πριν φύγει από τη ζωή (σ.σ. ο πρώην σύντροφος της, Σάκης Μπουλάς).

Προκειμένου να πουληθούν φύλλα και να κερδηθούν κλικ στο ίντερνετ, τον άνθρωπο τον στέλνεις πριν από την ώρα του”.

“Δημοσιογραφία είναι αυτό; Απαντήστε μου, δεν ξέρω, είστε και άνθρωποι του χώρου. Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό το πράγμα. Να σου πω δηλαδή εκείνη τη στιγμή τι;

Δεν μπορώ, δεν θέλω. Τελοσπάντων ήταν μια πίεση όλο αυτό” πρόσθεσε, επίσης, η Αλεξάνδρα Ούστα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις