Media

Αλεξάνδρα Τσόλκα: «Τα πρωινά είναι ένα κουρασμένο προϊόν»

«Περίμενα το τέλος της Φαίης Σκορδά ενστικτωδώς και από κινήσεις που έβλεπα» είπε σε άλλο σημείο η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν μπορεί οι εκπομπές αυτές να είναι τόσο αυτοαναφορικές» είπε η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Ηλία Σκουλά. Η δημοσιογράφος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Κατερίνα Καραβάτου.

«Τα πρωινά είναι ένα κουρασμένο προϊόν. Δεν μπορεί οι εκπομπές αυτές να είναι τόσο αυτοαναφορικές. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Περίμενα το τέλος της Φαίης Σκορδά ενστικτωδώς και από κινήσεις που έβλεπα. Στην τηλεόραση δεν κυκλοφορούν λεφτά, η διαφήμιση έχει πάει στο διαδίκτυο. Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι ένα ευέλικτο σχήμα που επικοινωνεί με τον κόσμο και ταιριάζει στο προφίλ του Mega».

Για την Κατερίνα Καραβάτου και όσα είπε στο φινάλε της στο «Σαββατοκύριακο παρέα», η Αλεξάνδρα Τσόλκα απάντησε: «Ήταν τόσο ασαφές και φλύαρο αυτό που είπε η Κατερίνα Καραβάτου και δεν το κατάλαβα. Καταλαβαίνω ότι ήταν πρόβα για την ΕΡΤ. Δεν έχω δει πιο αμήχανο κλείσιμο, δεν έχω δει πιο αδιάφορους συμπαρουσιαστές από αυτούς της Καραβάτου. Ήταν αμήχανο και για τους θεατές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα